Premier League

Vanvittige tal: Så meget har Manchester City tjent på akademispillere!

Manchester City er vant til at stjæle overskrifter for de store transfers, men de har efterhånden tjent en mildest talt god slat penge det seneste år på salg af mindre navne af egen avl.

Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom det tit er de store navne, der tiltrækker opmærksomhed, er salget af akademispillere alligevel løbet op det seneste års tid.

De to seneste sommertransfervinduer er der nemlig røget en masse penge i kassen, hvor Manchester City sidste sommer nåede op på omkring 522 millioner kroner i salg af spillere fra eget akademi ifølge The Telegraph.

Denne sommer er der også blevet solgt ud af de unge talenter, og i skrivende stund er City i gang med at sælge Carlos Borges, en portugisisk U19-spiller, til enten West Ham, Frankfurt eller Dortmund ifølge mediet.

Det salg får de angiveligt omkring 120 millioner kroner for, og dermed når The Citizens op på en helt vanvittig samlet sum for de seneste to somre – indtil videre.

Med salget af Borges står City nemlig til at have tjent over en milliard kroner – udelukkende på salg af akademispillere – på lidt over et år.

Og man skal lige have in mente, at der stadig er godt og vel halvanden måned tilbage af transfervinduet, så Manchester City kan potentielt tjene endnu flere penge denne sommer.

Så kan det være, der er råd til et par forstærkninger, inden vinduet lukker i til september.

Uniteds nye målmand i ekstase: Jeg har arbejdet hele mit liv for dette

Hvad de mange penge skal bruges på, må tiden vise. Men én ting er sikkert; man har godt styr på at skyde unge talenter af i Manchester City – og man får i dén grad gode penge for det!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P