Premier League

Premier League-profil har fået nok af sin klub: Spiller aldrig for jer igen!

Aleksandar Mitrovic er angiveligt rasende på Fulham, efter, han mener, klubben har lavet en uretfærdig værdisættelse af ham.

Aleksandar Mitrovic raser på sin klub Fulham.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Aleksandar Mitrovic, tror jeg, slår de fleste som en fyr, man ikke skal lægge sig ud med.

Den store Fulham-serber er brølstærk og har et temperament, der engang imellem kan vise sig at løbe lidt af med ham.

Og det har hans nuværende klub Fulham angiveligt fået at føle i det nuværende transfervindue, hvor serberen efter en flot Premier League-sæson har gode muligheder for at skifte væk fra London-klubben.

I hvert fald mener Sky Sports at vide, at Mitrovic har givet Fulham en verbal lussing overfor en række familiemedlemmer.

Serberen skulle blandt andet have fortalt familiemedlemmerne, at han aldrig nogensinde vil spille for Fulham igen, da klubben har sat et prisskilt på ham på cirka 445 millioner kroner.

Det mener serberen, der eftersigende er ivrig efter at komme væk fra Fulham, er alt for højt og kommer til at skræmme potentielle købere væk og altså i sidste ende forhindre ham at forlade klubben.

Medie: Willian nærmer sig skifte til Premier League-klub – afviser tilbud fra Fulham

Serberens prisskilt har ifølge Sky Sports ført til to afviste bud fra den saudiarabiske klub Al-Hilal, og hans agent skulle have forsøgt at overtale Fulham-ledelsen til at sænke prisen til mellem 300 millioner kroner og 385 millioner kroner.

Aleksandar Mitrovic scorede 14 Premier League-mål i den seneste sæson og havde stor andel i Fulhams flotte slutplacering på tiendepladsen som oprykker fra The Championship.

Det er ikke kun udenfor banen, Mitrovic viser prøver på sit temperament – også på banen går bølgerne ofte for højt:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P