Premier League

Medie: Tottenham overvejer brasilianer og Højlund som Kane-erstatning

Tottenham overvejer i øjeblikket sine muligheder, skulle Harry Kane blive solgt - og Rasmus Højlund er angiveligt en af flere muligheder.

Tottenham meldes interesserede i Rasmus Højlund.
Foto: Borut Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tottenham mister muligvis sin største stjerne.

I hvert fald tyder alt på, at Bayern München får vristet Harry Kane til Bundesligaen, hvis de og Tottenham-ejer Daniel Levy kan nå til enighed om en pris.

Nu melder det engelske medie Independent, at Tottenham allerede er igang med forberedelserne til Kanes potentielle exit – og dem er Rasmus Højlund en blandt flere mulige erstatninger.

Den engelske avis skriver, at Tottenham først og fremmest har brasilianske Pedro, som i øjeblikket spiller i Flamengo, i kikkerten.

Pedro har vist flot målform for den brasilianske klub, som han var med til at vinde Copa Libertadores med, og han var også en del af den brasilianske VM-trup ved slutrunden i december.

Efter Pedro nævnes også det varme danske navn, Rasmus Højlund, som en mulig erstatning for Kane.

Mediet skriver dog, at det muligvis kan være for sent, eftersom Manchester United allerede er relativt langt i forhandlingerne om danskeren.

Medie: Højlund-pris for høj – United trækker sig og ser mod alternativ

Rasmus Højlund spillede i den seneste sæson 32 Serie A-kampe for Atalanta, hvori han scorede ni mål og lagde op til fire.

Harry Kane bliver en svær mand at erstatte, eftersom han i seneste sæson scorede 30 Premier League mål – se dem her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P