Uofficiel debut til to nye Liverpool-spillere i testsejr over Karlsruher SC

Karlsruher SC tog onsdag aften iod Liverpool i en testkamp, hvor sidsnævnte gav uofficiel debut til to nye spillere.

Daniel Roland/AFP/Ritzau Scanpix

Dominik Szoboszlai fik de første 45 minutter, mens Alexis Mac Allister tog de sidste 45.

Således fik de to midtbanemænd begge deres første kilometer i benene som Liverpool-spillere, da sidste sæsons femteplads i Premier League vandt 2-4 mod 2. Bundesliga-klubben Karlsruher SC.

Liverpool fik sig en drømmestart, da Darwin Nunez, der har fået nitallet på ryggen, scorede til 0-1 efter blot to minutters spilletid.

Selvom det lignede en dans på roser i kampens spæde start, var det ikke helt uden komplikationer, at Liverpool stod som sejrherrer ved slutfløjt.

Et drømme-mål uden lige blev nemlig scoret af Lars Stindl efter 38 minutter, da han first-timer bolden på kanten af feltet efter et hjørnespark helt op, hvor Caoimhin Kelleher aldrig når op.

Tyskerne skulle også komme foran, da Sebastian Jung gør det til 2-1 efter 50 minutter.

PL-oprykkere henter tidligere Liverpool-spiller

Karlsruher havde føringen i 19 minutter, før Cody Gakpo fik nok og smækkede bolden i nettet til 2-2.

Det lignede længe, at det blev til et lige opgør, men to minutter inde i tillægstiden scorer Diogo Jota til 2-3.

Blot et minut senere er Jota igen på pletten, og han lukker kampen af til 2-4 på et oplæg fra nyindkøbte Alexis Mac Allister.

Liverpool spiller igen testkamp mod Greuther Fürth mandag den 24. juli klokken 13:00.

Herunder kan du se de 10 bedste Liverpool-mål fra den forgangne Premier League-sæson: