NordicBet Ligaen

Sønderjyske henter profil hjem fra Silkeborg IF

Sønderjyske har været på rov i Silkeborg IF, hvor NordicBet Liga-klubben har hentet en gammel kending hjem.

Andreas Oggesen skifter til Sønderjyske
Foto: Sønderjyske

Andreas Oggesens er færdig i Silkeborg IF.

Det står klart onsdag formiddag, hvor den 29-årige midtbanespiller netop er blevet præsenteret som ny spiller i sin tidligere klub, Sønderjyske.

På klubbens hjemmeside fremgår det, at Sønderjyske og Andreas Oggesen er nået til enighed om en aftale, der strækker sig over de kommende to år – frem til sommeren 2025.

Andreas Oggesen var i sine ungdomsår en del af Sønderjyskes ungdomssystem og kæmpede sig også hele vejen op til klubbens førstehold, hvor han står noteret for 65 førsteholdskampe.

Han glæder sig over skiftet tilbage til Sønderjyske og ser med stor forventning frem til igen at trække i den lyseblå trøje.

– Jeg var glad, da Sønderjyske Fodbold kom på banen, for vi har begge et stort ønske om at spille i Superligaen, så det håber jeg selvfølgelig vil lykkes. Derudover glæder jeg mig til at blive en del af et nyt spændende projekt og blive en del af en trup, der vil kæmpe for at få Sønderjyske Fodbold tilbage i landets bedste række, siger Oggesen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I 2016 skiftede han Sønderjyske ud med FC Fredericia på en fri transfer, hvorefter turen gik videre til Silkeborg IF i sommeren 2021.

Men nu er Oggesen altså tilbage i Haderslev-klubben, og det er også noget, der vækker stor glæde hos klubbens sportsdirektør, Esben Hansen.

– Vi er glade for, at vi igen skal se Andreas Oggesen i den lyseblå trøje. Han tog et klogt karrierevalg, da han som ung spiller forlod klubben i jagten på mere spilletid, og han har siden haft en flot karriere i FC Fredericia og Silkeborg IF. Nu kommer han tilbage med rutine og gode oplevelser, og vi glæder os til at se ham tilbage på Sydbank Park.

– Vi får i Oggesen en stærk, central midtbanespiller, der stadig har mange gode år i sig. Han kender klubben, han kender byen, og han kender NordicBet Ligaen, så vi forventer, at han hurtigt falder til og kan bidrage til holdet, siger Esben Hansen.

I alt står Andreas Oggesen noteret for 46 kampe i sin nu tidligere klub, Silkeborg IF, hvor det blot blev til én enkelt scoring og assist.

Medie: Rosenborg på rov i Sønderjyske – får profil til spotpris

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P