Premier League

Medie: Manchester City jagter Mahrez-erstatning i FC Barcelona

Manchester City er angiveligt gået på jagt efter en erstatning for Riyad Mahrez, som nærmer sig et skiftet til Saudi-Arabien. Og det har man eftersigende fundet i FC Barcelona.

Manchester City jagter Raphinha i FC Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Riyad Mahrez kan meget vel snart være fortid i Manchester City.

Således skulle den 32-årige algierske offensivprofil være tæt på at følge en række prominente fodboldnavne til Saudi-Arabien og Al-Ahli.

Derfor er Manchester City angiveligt gået på jagt efter en erstatning. Og her skulle den engelske storklub angiveligt have rettet blikket mod LaLiga og FC Barcelona. Det skriver Fichajes.

Ifølge mediets oplysninger, så skulle Manchester City nemlig have udset sig den 26-årige FC Barcelona-brasilianer, Raphinha, som en mulig Mahrez-erstatning.

Raphinha skulle tiltrække sig interesse fra City-manager, Pep Guardiola, der menes at have bedt klubben om at tage kontakt til den catalanske storklub med henblik på at nærme sig en aftale.

Og kontakt skulle der også være mellem parterne. Således beretter mediet, at Manchester Citys sportsdirektør, Txiki Begiristain, og FC Barcelonas ditto, Deco, allerede har haft indledende snakke.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der meldes om gensidig interesse fra begge klubber, hvor City ønsker at forstærke sig, mens FC Barcelona fortsat jagter indtægter, da klubben er presset økonomisk og angiveligt skal finde omkring 60 millioner euro inden den 31. august.

Raphinha skiftede så sent som i sommeren 2022 Leeds United ud med FC Barcelona. Her er det indtil videre blevet til 50 kampe for klubbens førstehold med 10 mål og 12 assists til følge.

Hans nuværende kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2027.

Se en række af Raphinhas mål fra sidst han var i Premier League, hvor han tørnede ud for Leeds United, i videoen nedenfor

UEFA udsteder store bøder til Manchester United og Barcelona – har brudt FFP-reglerne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P