3F Superligaen

Medie: LaLiga-klub jagter FC Midtjylland-angriber – uenige om prisen

FC Midtjylland-angriberen er på blokken i den nyoprykkede LaLiga-klub, Las Palmas, men uenighed om prisen kan stå i vejen for et skifte.

Las Palmas jagter Sory Kaba
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fra Superligaen til LaLiga…

Det kan meget vel blive tilfældet for FC Midtjyllands guineanske angriber, Sory Kaba.

Således kan den spanske medie Marca fortælle, at den nyligt oprykkede LaLiga-klub, Las Palmas, skulle være interesseret i at hente den 27-årig angriber til klubben denne sommer.

Det er dog ikke så simpelt beretter medie. Det skyldes, at de to klubber skulle have svært ved at nå til enighed om en transfersum.

Ifølge mediets oplysninger så har Las Palmas tilbudt omkring 1 million euro til FC Midtjylland for Sory Kaba – svarende til omkring 7,5 millioner kroner. Men det skulle altså som udgangspunkt ikke være nok til, at Ulvene har valgt at acceptere buddet.

Mediet kan dog berette, at Sory Kaba skulle være interesseret i, at skiftet kommer i stand – ligesom FC Midtjylland som udgangspunkt ikke skule være afvisende over for at lade Kaba skifte.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge Transfermarkt betalte FC Midtjylland selv omkring 22 millioner kroner for Sory Kaba, da han skiftede til klubben fra franske Dijon tilbage i sommeren 2019.

Det er dog aldrig rigtig blevet til den helt store succes for Kaba i FC Midtjylland, hvor han ad flere omgange har været på udleje.

I alt står den 27-årige angriber, som fortsat er på kontrakt i klubben frem til sommeren 2024, noteret for 121 kampe i FCM-trøjen med 26 mål og 15 assists til følge.

Transferjournalist: Ny Serie A-klub jagter FC Midtjylland-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P