3F Superligaen

Medie: F.C. København lurer på ung græker

F.C. København holder angiveligt godt øje med en græsk midtbanespiller, som på nuværende tidspunkt gør sig i den portugisiske storklub Sporting CP.

Carlos Zeca og co med pokalen efter sidste superligakamp mellem FC København og Randers FC i København søndag den 4. juni 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sotiris Alexandropoulos.

Det er navnet på en 21-årig græker, som muligvis kan ende med være på plads hos de forsvarende mestre fra F.C. København i dette transfervindue.

I hvert fald skriver flere græske medier – heriblandt Nova Sports – at FCK skulle have et godt øje til Alexandropoulos, der i skrivende stund er på kontrakt i den portugisiske storklub, Sporting CP.

Her skulle den centrale midtbanespiller dog være havnet i en træls situation, da klubbens cheftræner, Ruben Amorim, ikke ser ham som del af planerne i den kommende sæson.

Derfor er den 21-årige græker, som i øvrigt står noteret for syv græske landskampe, eftersigende på jagt efter et klubskifte allerede denne sommer.

Og interessen for hans underskrift skulle da heller ikke fejle noget. AEK og Olympiakos i hjemlandet meldes således interesserede. Det forlyder dog, at hans helt store ønske skulle være at blive i udlandet, hvorfor F.C. København skulle være en interessant destination for grækeren.

Følg Campo på Facebook

Alexandropoulos skiftede til Sporting CP fra græske Panathinaikos i sommeren 2022 for omkring 30 millioner kroner.

Her er det blot blevet til 13 kampe for den portugisiske storklub. Langt størstedelen af kampen har været som indskifter, hvorfor det ikke er blevet til mange spilleminutter det seneste år.

Den græske midtbanespiller er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Se de 10 bedste FCK-mål fra den forgangne sæson i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P