3F Superligaen

Medie: Brøndby IF jagter to keepere – bud sendt afsted

Brøndby er på jagt efter en erstatning for Mads Hermansen, og nu skulle vestegnsklubben så have sendt et konkret bud afsted.

Viborg FF har lagt Brøndby IF på is
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mads Hermansen er fortid i Brøndby, efter det tirsdag blev officielt, at han skifter vestegnsklubben ud med Leicester City.

Derfor skal Brøndby IF efter alt at dømme på jagt efter en erstatning i målet.

Og noget tyder da også på, at det er tilfældet. I hvert fald kan B.T. onsdag berette, at Brøndby skulle have interesse for to målmænd. Én af dem har klubben sendt et konkret bud på, mens kontakten er oprettet med den anden.

Ifølge mediets oplysninger, så har Brøndby IF været hurtige på aftrækkeren efter salget af Mads Hermansen, og har allerede nu sendt et bud afsted på en mulig erstatning.

Og her skulle der være tale om den nuværende Viborg FF-keeper, Lucas Lund. B.T. erfarer, at Brøndby IF har sendt et bud afsted på otte millioner kroner.

Det berettes dog, at Viborg FF ikke umiddelbart skulle have interesse i at sælge Lucas Lund, som i januar forlængede kontrakten med klubben frem til udgangen af 2025.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brøndby har da også ifølge mediet en anden erstatning til Hermansen i kikkerten.

Mediet oplyser, at de blå-gule også skulle være interesseret i den svenske keeper Leopold Wahlstedt, som til dagligt gør sig i den bedste norske række for Odd.

Her skulle der allerede være oprettet kontakt mellem parterne. Interessen for Wahlstedt skulle være stor – også i udlandet, hvor franske Troyes meldes interesseret, men dog skulle have fået sit tilbud afvist.

Det oplyses yderligere, at Brøndby skulle have en liste på seks interessante målmænd, som man overvejer at hente ind som erstatning for Mads Hermansen. Her skulle Hákon Rafn Valdimarsson og Rúnar Alex Rúnarsson eftersigende også florere.

Tre talenter skal træne med i Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P