Premier League

Leeds handler ind i Chelsea

Leeds kan onsdag formiddag præsentere den nu tidligere Chelsea-waliser, Ethan Ampadu, som ny spiller i klubben.

Ethan Ampadu skifter til Leeds
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Leeds forstærker defensiven.

Således kan klubben onsdag fortælle, at man har indgået en aftale med walisiske Ethan Ampadu, som skifter til klubben fra Chelsea.

Her har Ampadu fået en aftale gældende for de næste fire år, og han kan derfor kalde sig Leeds United-spiller frem til sommeren 2027.

Ethan Ampadu skifter til Leeds efter flere år som lejespiller i diverse klubber rundt om i Europa.

Således har Ampadu været udlejet fra Chelsea FC de seneste fire sæsoner, hvor han i stedet har repræsenteret henholdsvis RB Leipzig (sæson 19/20), Sheffield United (sæson 20/21), Venezia (sæson 21/22) og senest Spezia Calcio i den forgangne sæson.

Det betyder også, at det blot er blevet til 12 optrædener for Chelseas førstehold for Ampadu, selvom han har været på kontrakt i klubben siden 2017.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor er Ampadu da også glad med udsigten til sit skifte til Leeds, hvor han satser på at få mere spilletid, end han gjorde i Chelsea.

– Jeg tror ikke, ​​at man behøver at sælge Leeds som klub. Alle ved, hvor stor en klub Leeds United er, og jeg er rigtig glad for at være her.

– Da jeg talte med manageren (Daniel Farke, red.), så vidste jeg med det samme, hvad jeg ville. Han imponerede mig virkelig. Han fortalte mig, hvad han kunne lide ved mig, og hvor han tror, ​​jeg kan forbedre mig som spiller. Det hjalp mig med at vælge Leeds United.

Ethan Ampadu, som også står noteret for 43 landskampe for Wales tiltræder i Leeds øjeblikkeligt.

NFL-ejer overtager Leeds United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P