Premier League

Howe bekræfter: Newcastle-profil på vej væk

Newcastle-manager, Eddie Howe, bekræfter over for Sky Sports, at en af klubbens profiler snart kan være fortid i klubben.

Newcastle bekræfter mulig Allan Saint-Maximin-exit
Foto: Reuters/Lee Smith

Han har været en fanfavorit i Newcastle, siden han kom til klubben tilbage i 2019.

Men meget tyder på, at Allan Saint-Maximin nu snart kan være fortid i de nyrige Premier League.

Senest forlød det i talkSPORT, at Saint-Maximin skulle være på vej til at følge de mange stjerner, der denne sommer er taget til Saudi-Arabien, og nu bekræfter Newcastle-manager, Eddie Howe, at Allan Saint Maximin meget vel kunne forlade klubben, inden transfervinduet smækker i.

Således fortæller Howe til Sky Sports, at der lige nu er konkrete diskussioner med en anden klub i forhold til et muligt klubskifte for Saint-Maximin.

– Der er konkrete diskussioner om et Allan Saint-Maximin-skifte til en anden klub. Det kan jeg bekræfte. Med financial fair play er vi sådan set lidt nødt til at handle. Hvis vi ikke gør det denne sommer, så ender vi med sidde fast i en position, hvor vi ikke vil kunne rekruttere spillere den anden vej. Sådan fungerer financial fair play.

– Maxi (Allan Saint-Maximin, red.) er en topspiller, og vi ønsker bestemt ikke at miste ham. Det er stadig tidligt at tale om Maxi i datid i Newcastle, og vores respekt og kærlighed til ham er bestemt den samme som tilhængernes. Men jeg kan bekræfter, at der ikke er umiddelbare planer om, at han slutter sig til os i morgen. Vi må vente og se, sagde Eddie Howe til Sky Sports efter klubbens 2-1-sejr i træningskampen mod Rangers tirsdag på Ibrox i Skotland.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvilken klub Allan Saint-Maximin skulle være i dialog med i disse dage, kommer Eddie Howe ikke ind på. Rygterne forlyder dog, at der skulle være tale om en klub i Saudi-Arabien. Læs mere om dette i den relaterede artikel nederst.

Saint-Maximin har spillet i Newcastle United siden sommeren 2019. Her har han ad flere omgang givet fansene på St. James’ Park noget at juble over.

I alt står den 26-årige franskmand noteret for 124 kampe i Newcastle-trøjen med 13 mål og 21 assists til følge. Dog har skader også præget hans tid i Newcastle, hvor Transfermarkt kan oplyse, at Saint-Maximin har misset 45 betydende kampe for klubben grundet skader.

Maximin er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Se ét af Saint-Maximins mål i Newcastle-trøjen i videoen nedenfor, hvor Maximin planter David De Gea i United-buret og sender Newcastle i front

Medie: Newcastle vil sælge Saint-Maximin for at få plads til engelsk profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P