3F Superligaen

FC Nordsjælland henter tidligere lejesvend

FC Nordsjælland kan onsdag formiddag fortælle, at man har hentet den tidligere lejesvend, Rocco Ascone, til klubben på en permanent aftale.

FC Nordsjælland henter Rocco Ascone permanent.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rocco Ascone var i den seneste sæson udlejet til FC Nordsjælland.

Men fremover skal den blot 19-årige franskmand tørne ud for Farum-klubben på en permanent aftale.

Det står klart onsdag formiddag, hvor den seneste sæsons sølvvindere kan præsentere Ascone som den seneste tilføjelse til Superliga-truppen. Det sker på klubbens hjemmeside.

Det oplyses, at FC Nordsjælland og Rocco Ascone er nået til enighed om en aftale, som gælder for de kommende fem år – frem til sommeren 2028.

Og det har skabt stor tilfredshed hos klubbens sportschef, Jan Laursen.

– Vi har i længere tid arbejdet på at få en aftale i hus med Lille, hvorfor det er utrolig glædeligt for os, at det nu endeligt er lykkes at få transferen på plads. Rocco har gennem det sidste halvandet år hos os udviklet sig utrolig meget, og vi kender hans store kvaliteter, hvilket også kommer til udtryk ved hans udtagelse til det franske U20-landshold.

– Rocco har et kæmpe potentiale, og er samtidig en spiller, der rent menneskeligt passer utrolig godt ind i klubben, da han forstår vores værdier og måde at arbejde og spille på. Det har for os haft stor betydning, at Rocco hele tiden har udtrykt et klart ønske om at vende tilbage til FCN og ikke mindst vores fans, som han har knyttet et tæt bånd til.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rocco Ascone selv har også svært ved at holde glæden tilbage over den permanente aftale med FC Nordsjælland.

– Jeg er virkelig glad for at vende tilbage til FC Nordsjælland, da det har været et ønske for mig længe. Det er meget specielt at skrive under på en permanent aftale med klubben, da jeg føler mig hjemme her. Klubben betyder allerede meget for mig og jeg vil gøre alt for FC Nordsjælland. Jeg håber at kunne få mange store oplevelser her og spille med i toppen af dansk fodbold.

– Jeg har valgt at skrive kontrakt med FC Nordsjælland, da jeg kender klubben og klubbens kultur, hvorfor det er meget naturligt for mig at tilpasse mig til de nye udfordringer, der venter. Dertil er det her, jeg fik min debut som seniorspiller, så klubben vil altid betyde noget særligt for mig.

Rocco Ascone står foreløbigt noteret for 18 førsteholdskampe i FC Nordsjælland. Her har midtbanespilleren bidraget med tre mål og to assists.

Overblik: FIFA sender millioner til danske klubber – så meget får din klub
https://twitter.com/FCNordsjaelland/status/1681588918628515840

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P