Premier League

Burnley henter schweizisk landsholdsspiller i FC Basel

Premier League-klubben Burnley kan onsdag formiddag fortælle, at man har hentet en særdeles målfarlig angriber til klubben fra FC Basel.

Zeke Amdouni skifter til Burnley
Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Burnley rykkede i den seneste sæson op i Premier League, og derfor forsøger klubben i dette transfervindue at finpudse truppen til engelsk topfodbold.

Og en af de spillere, der skal hjælpe klubben til overlevelse i Premier League i den kommende sæson, er Zeki Amdouni.

Det står klart onsdag formiddag, hvor klubben kan fortælle, at man har indgået en længerevarende aftale med den 22-årige schweizer, som man har hentet i FC Basel.

Således står det klart, at Zeki Amdouni kan kalde sig Burnley-spiller i de kommende fem år – frem til sommeren 2028.

Zeki Amdouni var i den seneste sæson udlejet til FC Basel fra Lousanne-Sport, men skiftede denne sommer permanent til klubben som følge af en købsklausul i lejekontrakten.

Skiftet gik igennem den 1. juli, men allerede 19 dage efter kan han altsån nu kalde sig for Burnley-spiller. Og det glæder Burnley-manager, Vincent Kompany, som mener, at Amdouni er et stor talent for både nutiden og fremtiden.

– Han har været på vores radar i et stykke tid nu. Zeki (amdouni, red.) er en stor trussel foran mål. Den måde, han kan spille den sidste aflevering på, skaber så mange assists, og takket være den mængde arbejde, han lægger på banen, scorer han også rigeligt selv.

– Han er en meget intelligent fodboldspiller, teknisk begavet og med en fantastisk arbejdsmoral. Han arbejder virkelig hårdt! Vi glæder og til at arbejde sammen med ham. Han er et stort talent for både nutiden og fremtiden.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Zeki Amdouni spillede i den seneste sæson 52 kampe for FC Basel. Her bidrog han med 22 mål og fem assists.

I efteråret 2022 fik han desuden debut på det schweiziske landshold, hvor det sidenhen er blevet til fire yderligere optrædener i EM-kvalifikationen. Her har han fået en lynstart med i alt fem mål i fem kampe for Schweiz.

Se de vilde scener fra da Burnley rykkede op i Premier League i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P