West Ham sejrede i målrig test mod Tottenham

West Ham og Tottenham bankede rust af, da de to klubber tirsdag mødtes i et målrigt indbyrdes opgør i Australien.

West Ham mod Tottenham træningskamp 3-2

Der var godt gang i måltavlen, da West Ham og Tottenham tirsdag eftermiddag stødte sammen i en træningskamp.

De to Premier League-mandskaber mødte hinanden på deres respektive træningslejre Down Under, hvor begge er rejst til byen Perth. Og her fik de mange australske fans godt med underholdning.

Allerede efter 18 minutter kunne fansene passende rejse sig fra sæderne. Her bragte Danny Ings nemlig West Ham United foran med 1-0 på et hovedstød.

Og der var nærmest ikke grund til at sætte sig ned på sæderne igen. Allerede fem minutter senere var der nemlig igen må på menuen. Her kunne Divin Mubama nemlig bringe West Ham i front med to på endnu et hovedstød.

Stillingen var således 2-0, da de to hold gik til pause. Og ikke der var nok ikke mange, der havde forestillet sig, at Tottenham for alvor ville kunne komme tilbage i opgøret.

Men… Lige netop dette blev tilfældet. I det 69. minut kunne Giovani Lo Celso hamre bolden ind i kassen kort fra mål, og allerede tre minutter senere faldt udligningen i opgøret så. Destiny Udogie kom forrest på et hjørnespark og fik sendt bolden flot i kassen til 2-2.

Men lige lidt hjalp det for Tottenham Hotspur. West Ham skulle nemlig alligevel ende med at løbe med det hele til sidst. Omkring 10 minutter før slutfløjt kunne Gianluca Scamacca således sende sejren til West Ham med en scoring til 3-2.