3F Superligaen

Tre talenter skal træne med i Brøndby

Brøndby IF har inviteret tre unge talenter fra Real Salt Lake til at træne med på klubbens U19-mandskab i den kommende tid.

Brøndbys logo

Brøndby IF får besøg af tre talenter fra søsterklubben Real Salt Lake.

Mandag kunne Vestegnsklubben melde på sin hjemmeside, at man ville have fire amerikanske talenter med på sit U19-mandskab de første to uger af opstartsfasen.

Nu bekræfter Real Salt Lake, som dog fortæller, at der er tale om tre spillere fra Real Salt Lake-akademiet. Samtidig sætter klubben også navn på spillerne.

sin hjemmeside oplyser MLS-klubben, at den 17-årige målmand, Blake Kelly, den 16-årige højreback, Gabriel Oksanen, og den 17-årige stopper, Gershon Henry, er sendt en tur til Danmark og Brøndbys U19-hold.

Det oplyses, at alle tre er en del af klubbens akademi, men samtidig også har optrådt for klubbens reservehold. Samtidig gør de to sidstnævnte sig også på det finske U17-landshold, hvor de begge for nyligt var med til EM.

Begge klubber er en del af Global Football Holding, hvilket forklarer forbindelsen mellem de to klubber, og hvorfor aftalen mellem parterne er kommet i stand.

– Denne internationale træningsmulighed er endnu et skridt i at fremme partnerskaberne mellem Blitzer Global Football Holdings netværk af fodboldklubber, hvilket gør det muligt for RSL-spillere at træne med hold i udlandet og få erfaring og eksponering, skriver Real Salt Lake.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mandag satte Brøndby IF’s head of talent, Christian Larsen, ligeledes nogle ord på besøget fra Real Salt Lake.

– Det vil give os en rigtig god mulighed for at få et indblik i, hvordan det fysiske og tekniske niveau er på talenter fra et velrenommeret amerikansk akademi i forhold til niveauet på vores egne drenge fra Brøndby Masterclass.

– Vi har et stort strategisk ønske om at benchmarke vores arbejde i Brøndby Masterclass, ikke bare op imod andre danske klubber, men også udenfor landets grænser for at sikre, at vi kan konkurrere om at uddanne og tiltrække de bedste talenter, og dette er en rigtig god mulighed for at se niveauet an fra et MLS-akademi.

Brøndby IF åbner Superliga-sæsonen på søndag, når klubben på udebane møder Silkeborg IF. Kampen fløjtes op klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Se Brøndby IF’s 10 bedste mål fra sæsonen 2022/23 i videoen nedenfor

Brøndby storsejrer over B.93 med tre dobbelte målscorere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P