Premier League

Transferjournalist: United og Højlund enige – nu mangler kun det sidste

Rasmus Højlund og Manchester United er nu angiveligt nået til enighed om de personlige vilkår. Nu mangler blot en aftale med Atalanta.

Manchester United og Rasmus Højlund enige.
Foto: Borut Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund og Manchester United er nået til enighed om de personlige vilkår.

Sådan lyder meldingen tirsdag eftermiddag fra den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano.

Dermed kan forhandlingerne nu gå ind i det sidste og afgørende step. Og her handler det om, at Manchester United og Ramus Højlunds nuværende arbejdsgiver, Atalanta, skal nå til enighed.

Men det kan vise sig at være lettere sagt end gjort. Der har længe været snak om dialog mellem parterne, men intet ser ud til at være sket.

Her skulle Manchester United blandt andet have tilbudt at give flere spillere i bytte for Højlunds gunst – ifølge Fabrizio Romano skulle United have tilbudt helt op til tre spillere, som kunne indgå som en del af handlen.

Men det skulle Atalanta angiveligt have frabedt sig. I stedet ønsker klubben at modtage en regulær transfersum, og her skulle minimumsprisen ifølge Romanos oplysninger lyde på mellem 65 og 70 millioner euro – svarende til i omegnen af 485 og 520 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Romano melder, at Manchester United nu er gået i tænkeboks og planlægger at sende et bud afsted til Atalanta i den nærmeste fremtid.

Rasmus Højlund scorede 10 mål i 34 kampe for Atalanta i seneste sæson, ligesom det også blev til seks mål for det danske landshold.

Skifter Rasmus Højlund til Manchester United, kan det meget vel blive en Christian Erisken, der skal lægge op til hans mål. Se hans otte oplæg for Manchester United herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P