3F Superligaen

Transferjournalist: Ny Serie A-klub jagter FC Midtjylland-profil

Flere Serie A-klubber bejler allerede til Gustav Isaksen, og nu har endnu én eftersigende meldt sig ind i jagten på FC Midtjylland-profilen.

Lazio jagter Gustav Isaksen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har ad flere omgange været meldt på vej til den italienske Serie A.

Først var det Atalanta, der angiveligt skulle have udset sig FC Midtjyllands Gustav Isaksen som en mulig erstatning for Rasmus Højlund, der i disse dage rygtes til Manchester United.

Dernæst var det traditionsklubben AC Milan, der skulle have fået øjnene op for Gustav Isaksen. Her skulle der faktisk være en mundtlig aftale på plads mellem parterne.

Men nu har en tredje bejler til Gustav Isaksen angiveligt meldt sig på banen.

Således skriver den italienske transferjournalist, Gianluca Di Marzio, tirsdag, at Lazio nu også skulle være interesseret i at hente den 22-årige FC Midtjylland-profil.

Han melder dog endnu intet i forhold til, hvorvidt Lazio, FC Midtjylland og Gustav Isaksen selv har været i kontakt med hinanden på nuværende tidspunkt.

Han skriver dog, at Lazio skulle have fået øjnene op for Isaksen som følge af klubbens interne møder med FC Midtjylland i Europa League i den forgangne sæson.

Her vandt FC Midtjylland første opgør med 5-1 hjemme på MCH Arena, mens Lazio sejrede 2-1 på eget græs. I begge kampe kunne Gustav Isaksen notere sig for ét mål.

Følg Campo på Facebook

Gustav Isaksen har spillet i FC Midtjylland i hele sin karriere. Han debuterede for klubbens førstehold som 18-årig, da han i august 2019 blev skiftet ind i FC Midtjyllands 2-0-sejr mod Sønderjyske.

Siden er det blevet til 136 kampe for ulvenes førstehold med 33 mål og 18 assists til følge.

Gustav Isaksen er fortsat på kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2025.

Se nogle af Gustav Isaksens scorer hattrick for FC Midtjylland mod Viborg FF i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P