3F Superligaen

Stolt CV efter Hermansen-salg: Absolut fortjent

Brøndby IF har tirsdag eftermiddag solgt Mads Hermansen til Leicester City, og det er noget, der gør fodbolddirektør Carsten V. Jensen stolt.

Leicester køber Mads Hermansen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tirsdag eftermiddag skete det.

Brøndby IF har solgt Mads Hermansen, der fremover skal tørne ud i The Championship for Leicester City.

Og det er en aftale, der både vækker både glæde og stolthed – og måske også lidt ærgrelse med henblik på Mads Hermansens kvaliteter – hos klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

klubbens hjemmeside sender han Mads Hermansen afsted mod det engelske med et par rosende ord i bagagen.

– Det er et absolut velfortjent skifte, som Mads Hermansen laver til Leicester. Mads er en klassemålmand og har vist sit allerede høje niveau for os igennem lang tid, hvilket har gjort, at han i dag er blevet en del af landsholdstruppen. Mads er topprofessionel og arbejder stenhårdt for at nå de mål, han sætter sig, mens han samtidig formår at være en fantastisk holdkammerat og kollega.

– Alt dette gør, at vi utrolig stolte af at sende Mads afsted til Leicester, for vi er ikke i tvivl om, at han vil gøre det godt derovre og være en god ambassadør for Brøndby IF og dansk fodbold i årene, der kommer.

Følg Campo på Facebook

I Leicester City har Mads Hermansen sikret sig en kontrakt for de kommende fem år. Her får han samtidig en række danske holdkammerater i form af Victor Kristiansen, Jannik Vestergaard og Daniel Iversen.

Brøndby IF har efterfølgende udgivet en video på Twitter, hvori de takker Mads Hermansen for tiden i klubben. Se den herunder.

Du kan også se nogle af Mads Hermansens bedste redninger i Brøndby-buret i videon øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P