NordicBet Ligaen

Officielt: AaB henter svensk venstrekant

AaB kan tirsdag formiddag præsentere den seneste tilføjelse til truppen, da man har hentet en 21-årig svensker til klubben fra Landskrona BoIS.

AaB henter Melker Widell
Foto: AaB.dk

Melker Widell er ny mand i AaB-trøjen.

Det bekræfter AaB tirsdag formiddag i et opslag på klubbens hjemmeside.

Her kan klubben fortælle, at man succesfuldt har indgået en aftale med den 21-årige Melker Widell, som løber over de kommende tre år – frem til sommeren 2026.

Melker Widell skifter til AaB fra Landskrona BoIS, som til dagligt gør sig i den næstbedste svenske fodboldrække, hvor han har spillet siden årsskiftet.

Før da spillede Widell i Malmö FF, hvor han har fået sin primære fodboldopdragelse. Her har han udviklet sig til en dynamisk og spilintelligente midtbanespiller, siger AaB’s sportsdirektør, Ole Jan Kappmeier.

– Melker Widell er en meget spændende spiller, og vi glæder os over, at han har sagt ja til at komme til AaB. Det har han været meget opsat på.

– Vi har fulgt Melker i et stykke tid, og vi tror på, at han kan medvirke til at give vores hold og vores trup et løft. Med sit drev med bolden, sin relativt gode fart, sin boldsikkerhed og sin arbejdsomhed ser vi primært Melker som en boks til boks-spiller placeret på en otter-position, men han kan også spille på begge kanter og begå sig som sekser, fortæller Ole Jan Kappmeier.

Det oplyses at Melker Widell får trøjen med nummer otte i AaB.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P