NordicBet Ligaen

Ny AaB-spiller jubler over skifte til ‘ærefuld dansk klub’: Jeg er stolt!

Den nye AaB-spiller, Melker Widell, er stolt over sit skifte til den ærefyldte danske klub og glæder sig til at komme i gang.

AaB henter Melker Widell
Foto: AaB.dk

Melker Widell er ny nummer otte i AaB.

Således kunne nordjyderne tirsdag formiddag præsentere den 21-årige svensker, som man har hentet til klubben fra Landskrona BoIS.

Og Melker Widell selv, som har underskrevet en aftale med AaB, der gælder frem til sommeren 2026, glæder sig over, at aftalen med NordicBet Liga-klubben kom i hus. Han glæder sig til at vise sit værd for AaB.

– AaB er en ærefuld dansk klub, som jeg er stolt af at skulle repræsentere. Forholdene i klubben er fantastiske og giver de rette forudsætninger for, at det kan blive nogle udbytterige år.

– Jeg ser meget frem til at arbejde med Oscar Hiljemark som cheftræner, og truppen er af god kvalitet med dygtige spillere, som jeg glæder mig til at lære at kende. Nu skal vi arbejde hårdt på træningsbanen, og så gælder det først og fremmest om at præstere i hver eneste kamp, så vi kan rykke op i den kommende sæson, siger Melker Widell.

– Hvad jeg kan love er, at jeg kommer for at give alt for logoet på brystet og give 100 procent i alle situationer. Jeg vil kæmpe for holdet, og forhåbentlig får jeg også vist noget finesse i det offensive spil, lyder det fra Melker Widell.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Melker Widell er allerede i AaB og er klar til at træne med sine nye holdkammerater tirsdag eftermiddag.

I modsætning til holdkammeraterne i AaB, så er Widell allerede nu i kampform, da han skifter fra svensk fodbold, hvor turneringerne fortsat er i fuld gang.

Således spillede Widell 90 minutter for Landskrona i SuperEttan så sent som i lørdags.

Se de dramatiske billeder, fra da AaB rykkede ned i NordicBet Ligaen i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P