NordicBet Ligaen

Medie: Rosenborg på rov i Sønderjyske – får profil til spotpris

B.T. mener at vide, at den norske storklub Rosenborg har været på shopping i Sønderjyske, hvor de har hentet sidste års topscorer.

Sønderjyske sportsdirektør, Esben Hansen, er overrasket over, at der ikke er nogen konkrete bud på topscorer og ligaprofil Emil Frederiksen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rosenborg kan have lavet et røverkøb.

For ifølge B.T. skulle den norske storklub have hentet sidste års topscorer i Sønderjyske, Emil Frederiksen.

Prisen på Frederiksen skulle være ganske overkommelig for Rosenborg, da mediet mener at vide, at det blot koster dem 100.000 euro – svarende til 745.000 kroner.

Dermed virker det til, at Sønderjyske skal jagte oprykningen til Superligaen uden deres største profil fra seneste sæson.

Der skulle nemlig være en frikøbsklausul i Frederiksens kontrakt, som Rosenborg har udnyttet. Angriberen skulle tirsdag være på vej til Norge for at gennemgå lægetjekket.

Alligevel skulle der være god stemning mellem de to klubber, da B.T. videre skriver, at Rosenborg efter sigende vil sende en spiller den modsatte retning. Det meldes dog ikke, hvilken spiller det drejer sig om.

Følg Campo på Facebook

Såfremt Emil Frederiksen slutter sig til Rosenborg vil han ikke blive ene dansker deroppe, da Carlo Holse allerede er at finde deroppe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P