3F Superligaen

Hermansen takker Brøndbys fans: Støtten har været uundværlig

Mads Hermansen blev tirsdag præsenteret som ny målmand i Leicester. Hovedpersonen selv kun rosende ord tilovers efter tiden i Brøndby.

Leicester køber Mads Hermansen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

På otte år gik Mads Hermansen fra at være nyankommet Masterclass-talent i Brøndby til at være klubbens nok største profil.

Derfor føler den 23-årige Brøndby-keeper også, at han er klar til at tage det næste skridt i sin karriere, som i dette tilfælde er at tage til Leicester City.

Det fortæller han i interview til Brøndbys hjemmeside, hvor han også sætter ord på, hvordan han har nydt tiden i klubben og specielt forholdet til fansene.

– Det har været en fantastisk rejse fra U17-holdet, til at jeg i dag har sat min underskrift på en kontrakt med Leicester. Der er rigtig mange i Brøndby IF, jeg gerne vil takke. Ikke mindst mine målmandstrænere og holdkammerater gennem årene i Brøndby IF.

– Efter rigtig mange år med en hverdag i Brøndby IF, så er jeg parat til at tage springet til udlandet, og jeg føler, at skiftet til Leicester City er det helt rigtige for mig og mit næste skridt i karrieren, siger Hermansen.

Følg Campo på Facebook

Den 23-årige målmand, der var udtaget til Danmarks seneste landsholdstrup, kommer også til at mærke et savn fortæller han videre.

– Jeg vil selvfølgelig savne hverdagen i klubben, holdkammeraterne og hele staben, og ikke mindst fansene som altid har støttet mig. Både på og udenfor banen har den støtte været uundværlig, og det har jeg aldrig taget for givet, så den opbakning vil jeg gerne takke fra hjertet for.

– Støtten har rørt mig mange gange, og for det er jeg evigt taknemmelig. Det har været en fantastisk rejse, slutter han.

Stolt CV efter Hermansen-salg: Absolut fortjent

Mads Hermansen fik sin superliga-debut for Brøndby i 2021 og har siden opnået 70 kampe for klubben.

Se Mads Hermansens vilde trippel-redning fra forårets kamp mod FC Nordsjælland lige her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P