3F Superligaen

F.C. København-profil skadet: På sidelinjen i mere end en måned

Tirsdagens starter med dårligt nyt for F.C. København, som kan fortælle, at klubben må undvære en af sine profiler i den kommende tid grundet en skade.

Viktor Claesson skadet i 4-6 uger
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En dårlig nyhed har tirsdag formiddag ramt de forsvarende mestre fra F.C. København.

Viktor Claesson kommer ikke til at spille for F.C. København, når Superligaen igen vender tilbage denne weekend. Faktisk kommer han formentligt ikke til at spille før tidligst i midten af august måned.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Her kan F.C. København nemlig officielt melde ud, at Viktor Claesson må se til fra sidelinjen i de næste fire til seks uger.

Det skyldes, at FCK-anføreren pådrog sig en skade i forbindelse med FCK’s seneste kamp på træningslejren i Østrig mod Viktoria Plzen.

Det oplyses ikke, hvilken type skade der helt konkret skulle være tale.

Haraldsson efter skifte til Lille: Måske det er på gensyn

Ser man fire til seks uger frem i tiden, betyder det, at Viktor Claesson vil være ude indtil et sted mellem 15. og 29. august. Dermed står Claesson til at misse et minimum af fire Superliga-opgør, som alle spilles før den 15. august. Det gælder opgørene mod Lyngby BK, Vejle, Randers FC og OB.

Samtidig er der mulighed for, at svenskeren kan misse to yderligere Superliga-opgør, da FCK møder Hvidovre IF den 19. august, mens et comeback mod Silkeborg IF den 26. august sandsynligvis bliver muligt.

I første spillerunde af sæsonen skal F.C. København en tur til Lyngby. Kampen finder sted lørdag klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og Discovery+.

Se en række af Viktor Claessons mål i FCK-trøjen i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P