3F Superligaen

Viborg-boss afviser Achouri-historie: Det er lodret forkert

Viborg FF's sportschef, Mads Agesen, afviser over for Viborg Stifts Folkeblad, at Elias Achouri skulle være utilfreds i klubben grundet en for høj værdiansættelse.

Viborg afviser Achouri-utilfredshed
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er lodret forkert.

Sådan lyder meldingen mandag fra Viborg FF’s sportschef, Mads Agesen, til Viborg Stifts Folkeblad.

Her forholder han sig til de rygter, der mandag har spredt sig om Viborg-profilen, Elias Achouri, som angiveligt skulle afvise at træne med sine holdkammerater som følge af utilfredshed med kløverklubbens værdiansættelse af den 24-årige tuneser.

Men det er altså ikke tilfældet, fortæller Mads Agesen til avisen.

– Elias er i Viborg. Han er ikke fraværende til træningen, men er på træningsanlægget og har både været på banen og i styrkecentret, siger til Viborg Stifts Folkeblad.

Meldinger om Elias Achouris utilfredshed i Viborg FF kom i første omgang fra den tunesiske journalist, Mahmoud Missaoui, som til dagligt arbejder som journalist for Africa Foot.

Han fortæller, at Achouri er utilfreds i Viborg FF, da klubben efter hans mening kræver et alt for stort transferbeløb, som angiveligt skulle lyde på omkring 45 millioner danske kroner. Klubben skulle desuden have afvist tilbud fra både F.C. København og Brøndby IF. Læs mere om dette her.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mads Agesen bekræfter dog over for Viborg Stifts Folkeblad, at der er interesse for Elias Achouri, men går ikke yderligere ind i detaljerne om, hvilke klubber der skulle være tale om.

Den 24-årige Elias Achouri står i alt noteret for 28 kampe for kløverklubben med seks mål og ni assists til følge.

Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2025.

Se alle Elias Achouris mål i Viborg FF-trøjen i videoen herunder

Ny VFF-angriber viste skarphed, da Viborg FF sejrede i målrig sidste test mod Silkeborg IF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P