3F Superligaen

Tror på hurtig afklaring: AGF åbner dialog om kontraktforlængelse med profil

For få dage siden kunne AGF-profilen fortælle, at han intet havde hørt fra AGF angående en mulig kontraktforlængelse. Nu er dialogen mellem parterne åbnet.

Nicolai Poulsen kontrakt AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF-profilen Nicolai Poulsen har så småt åbnet op for et muligt AGF-exit.

Det skete torsdag, da han i et længere interview med B.T. kunne fortælle, at han endnu ikke havde hørt noget fra AGF, selvom hans kontrakt i skrivende stund står til at udløbe i sommeren 2024.

Om det er ovenstående udtalelse, der har skabt en reaktion hos aarhusianerne, vides ikke, men i hvert fald har AGF nu startet dialog med Nicolai Poulsen i forhold til en kontraktforlængelse. Det skriver Bold.dk, der har taget en snak med klubbens cheftræner, Uwe Rösler.

Ifølge Uwe Rösler så er der netop nu dialog mellem parterne med henblik på at få afklaret fremtiden. Og han ser ikke umiddelbart noget stå i vejen for, at aftalen bliver forlænget.

– Han (Nicolai Poulsen, red.) er fuldt ud engageret i fodboldklubben, for holdet og for mig. Jeg er virkelig glad for ham, og jeg tror, at det vil blive løst meget hurtigt, fortæller Uwe Rösler til Bold.dk og fortsætter:

– Jeg ved, at der allerede er dialog, og at der har været det i et stykke tid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 29-årige Nicolai Poulsen skiftede i 2019 fra rivalerne fra Randers FC til AGF.

Efter fire år i AGF kan Nicolai Poulsen notere sig for 128 kampe i AGF-trøjen med et enkelt mål og fem assists til følge. Her har han blandt andet været med til at hente to bronzemedaljer til klubben.

Han er i skrivende stund fortsat på kontrakt i AGF frem til sommeren 2024.

Se de 10 bedste AGF-mål fra den forgangne sæson i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P