NordicBet Ligaen

Officielt: Sønderjyske henter nordmakedoner

NordicBet Liga-klubben Sønderjyske forstærker sig på midtbanen og kan mandag morgen præsentere endnu en ny spiller i truppen.

Sønderjyske henter Ivan Nikolov
Foto: Sønderjyske

Sønderjyske forstærker sig på midtbanen.

Det står klart mandag morgen, hvor klubben netop har præsenteret en ny spiller i klubben i form af den 21-årige nordmakedoner, Ivan Nikolov.

Ivan Nikolov, der primært gør sig på den centrale del af midtbanen, skifter til Sønderjyske fra nordmakedonske Bregalnica Stip på en aftale, der gælder for de kommende tre år – frem til sommeren 2026.

Aftalen med Nikolov er noget, der vækker stor tilfredshed hos klubbens sportsdirektør, Esben Hansen, som ser gode perspektiver i Ivan Nikolov, der blandt andet har erfaring fra det nordmakedonske U21-landshold.

– Vi får i Ivan Nikolov en hårdtarbejdende midtbanespiller med et godt blik for spillet. Han har været fast mand på de nordmakedonske ungdomslandshold op gennem rækkerne, og når han er anfører for sit klubhold som 21-årig, siger det også noget om hans kvaliteter både fodboldmæssigt og mentalt.

– Vi glæder os over tilgangen af en spændende og talentfuld spiller, som kommer til at bidrage til vores i forvejen stærke midtbane, siger Esben Hansen på klubbens hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ivan Nikolov står noteret for en række ungdomslandskampe på diverse ungdomslandshold i hjemlandet. Her har han blandt andet spillet sammen med Sefer Emini, som han nu bliver holdkammerat med i Sønderjyske.

I sin nu tidligere klub Bregalnica Stip står Nikolov noteret for 28 førsteholdskampe med fem mål og to assists til følge. Her har han i perioder også båret anførerbindet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P