3F Superligaen

Officielt: F.C. København sælger Haraldsson

Der har længe været forlydender om et snarligt klubskifte, og nu er de sidste detaljer endelig faldet på plads. Hákon Haraldsson skifter fra F.C. København til Lille.

Hakon Haraldsson skifter til franske Lille fra FCK.
Foto: losc.fr.

Der er blevet varmet op til et stort skifte til udlandet i noget tid.

Og nu er det så gjort officielt. F.C. Københavns Hákon Haraldsson er fortid i hovedstadsklubben, da han netop er blevet præsenteret i den franske klub Lille.

Islændingen skifter på en fem-årig aftale, der løber indtil 2028. Det fremgår af Lilles hjemmeside.

Skiftet vækker glæde i Lille, hvor klubbens præsident sætter ord på købet af den unge islænding.

– Vi er meget glade for at kunne annoncere ankomsten af Hákon i LOSC. Kampen var hård og lang, men med Hákons afgørende støtte og beslutsomhed er det nu gjort, siger Oliver Letang og fortsætter:

– Han er en spiller, der var genstand for mange tilbud i Europa, og hans profil giver ham mulighed for at spille i forskellige angrebspositioner. Vi vil nu være i stand til at integrere den i LOSC-familien, så den tilpasser sig Frankrig og Ligue 1.

F.C. København kunne onsdag den 12. juli bekræfte, at man lå i forhandlinger med en klub om et salg af den 20-årige islænding.

Den 17. juli kunne flere medier – heriblandt B.T. – berette, at der var tale om Lille, og at transferen skulle løbe op i et beløb på omkring 127 millioner kroner. Prisen på Hakon Haraldsson oplyser hverken Lille eller F.C. København.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hakon Haraldsson opnåede 58 kampe for F.C. København, hvori han scorede ni mål og lavede otte assists. Han kom til FCK fra IA Akranes i hjemlandet i januar 2019.

Gense en række af Hákon Haraldssons mål for F.C. København i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P