Premier League

Medie: Liverpool udser sig ny Fabinho-erstatning

Liverpool er angiveligt på jagt efter en erstatning for Fabinho, som ser ud til snart at forlade klubben. Og her ser Merseyside-klubben angiveligt mod Crystal Palace.

Liverpool jagter Cheick Doucouré
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Meget tyder på, at Liverpool skal ud at hente nye ansigter til midtbanen.

Trods ankomsten af Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai, så kan det nemlig se ud til, at hele fem spillere, der normalt gør sig på den centrale del af midtbanen, forlader klubben denne sommer.

Allerede nu står det klart, at James Milner, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er fortid i Merseyside-klubben. Samtidig meldes også Jordan Henderson og Fabinho tæt på at sikre sig lukrative aftaler i Saudi-Arabien.

Derfor er der god sandsynlighed for, at Liverpool skal se sig om efter nogle forstærkninger til midtbanen. Og det har klubben angiveligt allerede fundet.

I hvert fald kan Football Insider mandag eftermiddag fortælle, at Liverpool skulle have et godt øje til Crystal Palace’ Cheick Doucouré.

Transfercheferne på Anfield skulle angiveligt se Cheick Doucouré som en direkte erstatning for Fabinho, som i disse dage meldes tæt på et skifte til Al Ittihad.

Doucouré er dog ikke den eneste midtbanespiller, der i disse dage meldes på blokken i Liverpool. Således kunne The Athletic søndag eftermiddag berette, at klubben skulle forsøge at kapre et af transferemnerne i Manchester United. Læs mere om dette herunder

Medie: Liverpool har udset sig Fabinho-afløser – vil kapre United-emne

Doucouré skiftede til Crystal Palace så sent som i sommeren 2022. Allerede ét år efter har Doucouré sat sig tungt på den defensive midtbane i det sydlige London.

I alt står han noteret for 35 kampe i Palace-trøjen med tre assists til følge. Desuden står han noteret for 12 landskampe for Mali.

Cheick Doucouré er i skrivende stund fortsat på kontrakt i Crystal Palace frem til sommeren 2027.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P