3F Superligaen

Journalist: Utilfreds Viborg-profil udebliver fra træning – bud fra BIF og FCK afvist

Der er angiveligt store uoverensstemmelser mellem Viborg FF og en af klubbens største profiler, der nu eftersigende har valgt at droppe træningen.

Elias Achouri utilfreds i Viborg FF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han vækkede opsigt med sine præstationer for Viborg FF i foråret, men nu ser de glade dage ud til at være fortid.

Den 24-årige tuneser, Elias Achouri, brød for alvor igennem lydmuren i Superligaen efter årsskiftet, hvilket skulle have skabt interesse fra andre og større adresser.

Og netop et transferspørgsmål er nu også det, der ifølge den tunesiske journalist, Mahmoud Missaoui, som til dagligt arbejder som journalist for Africa Foot, har skabt uoverensstemmelser mellem Achouri og Viborg FF.

Således beretter Mahmoud Missaoui, at Elias Achouri ikke vil træne med i Viborg FF i disse dage, da han er godt og grundigt utilfreds med sin arbejdsgiver.

Det skyldes angiveligt, at klubben ifølge Achouri kræver et alt for stort transferbeløb af de klubber, der viser interesse i at købe ham denne sommer.

Ifølge journalisten så skulle Viborg FF kræve et beløb, som lyder på seks millioner euro – svarende til i omegnen af 45 millioner danske kroner. Og det er for meget, mener Achouri.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge Mahmoud Missaoui har det blandt andet ført til, at Viborg FF denne sommer har afvist to tilbud fra henholdsvis F.C. København og Brøndby IF.

Det forlyder ikke, hvor store buddene skulle være.

Den 24-årige Viborg FF-offensivprofil står i alt noteret for 28 kampe for kløverklubben med seks mål og ni assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2025.

Se alle Elias Achouris mål i Viborg FF-trøjen i videoen herunder

Overblik: FIFA sender millioner til danske klubber – så meget får din klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P