Brøndby IF viste, at der er målnæser på holdet inden sæsonstart, da de mandag slog B.93 stort.

Brøndbys logo

8-2.

Så stort vandt Brøndby IF over B.93 i mandagens test.

Tre spillere scorede dobbelt for de blå-gule i det målrige opgør mod det nyoprykkede NordicBet Liga-hold.

Tilbagevendt fra et lejeophold i HB Køge lyste Yousef Salech blandt andet op for hjemmeholdet.

Og det allerede tidligt i kampen. For allerede efter otte minutter af testopgøret fik den 21-årige angriber scoret for Brøndby.

Ny pris for Hermansen? – Britisk journalist sænker prisen på Brøndby-keeperen

Blot fire minutter senere kunne Mathias Greve udbygge føringen med målet til 2-0 i det 12. minut. I det 19. minut ville B.93 også være med i scoringskampen. Desværre fandt gæsterne vej til eget mål, hvilket gjorde stillingen til 3-0.

Mathias Greve var ikke færdig med at vise sin målfarlighed. For med tre minutter til pause omsatte han til stillingen 4-0, inden pausefløjtet. Herunder kan du se Brøndbys opstilling til kampen.

Anden halvleg skulle vise sig at blive endnu mere målrig end første. Allerede i det 51. minut var Yousef Salech på ny på færde og kunne score til 5-0.

Blot fire minutter senere i det 55. minut ville Simon Hedlund også på scoringstavlen og svenskeren scorede til 6-0.

I det 59. minut lykkedes det B.93 at finde vej til gæsternes målnet, da en reducering blev sat ind til 6-1. B.93’s målscorer er ikke oplyst.

Simon Hedlund var nu blevet varm og blev også dobbelt målscorer, da han i det 60. minut omsatte til 7-1 med godt og vel en halv time tilbage af kampen.

Da opgøret begyndte at nærme sig enden, lykkedes det på ny B.93 at reducere. Det skete i 78. minut til 7-2.

Men med seks minutter tilbage af kampen fik Brøndby scoret, da den blot 17-årige Clement Bischoff var på pletten og gjorde det til slutresultatet 8-2.