3F Superligaen

Rösler roser spillerne trods ‘tåbeligt’ FCM-comeback: Vi viser rigtig gode takter

AGF var oppe 2-0, men endte med at tabe 3-2 til sidst mod FC Midtjylland. Alligevel roser cheftræner Uwe Rösler sin trup.

Uwe Rösler roser sit hold efter 3-2-nederlag til FC Midtjylland
Foto: agf.dk

Det blev ikke til en AGF-sejr i den sidste test, inden Superliga-bolden igen ruller.

FC Midtjylland rejste således hjem fra Ceres Park med en 3-2-sejr i bagagen – og dét selvom ulvene var bagud med 2-0, da stadionuret ramte 90 minutter.

Grunden til at et sådant comeback var muligt, skyldtes, at de to mandskaber var enige om, at spille tre halvlege i søndagens opgør, så alle spillere i truppen kunne få det sidste kamptræning i benene inden sæsonstart.

AGF-cheftræner Uwe Rösler var overordnet set godt tilfreds med sit holds præstation søndag. Her hæfter han sig specielt ved de første 90 minutter, som altså endte med 2-0 til AGF.

klubbens hjemmeside fortæller cheftræneren, at han selvfølgelig ærgrer sig over, at FC Midtjylland blev lukket ind i kampen i den ekstraordinære tredje halvleg, men ellers så han gode takter fra sit hold – specielt i forhold til at være chanceskabende og boldbesiddende.

– Jeg var meget glad for de første 90 minutter bortset fra de første ti minutter efter pausen. Vi håndterede det godt mod dygtige fodboldspillere og et glimrende hold. Vi havde mere boldbesiddelse end dem, og vi var gode i vores omstillingsspil. Vi viste også gode takter i åbent spil og skabte flere muligheder, fortæller Uwe Rösler, der dog stadig ser rum for forbedring. Selvfølgelig har vi områder, vi skal forbedre både i omstillingsspillet, og når vi er i boldbesiddelse, men jeg var godt tilfreds med det, jeg så i de 90 minutter, fortæller Rösler, inden han går videre til de tre mål, som FC Midtjylland scorede i tredje halvleg:

– Vi lavede en del ændringer i 3. halvleg, men det gjorde de også. Generelt var vi okay med i kampen, men vi lavede nogle tåbelige fejl. Det kan ske, det er ikke jordens undergang, men selvfølgelig vil vi gerne have haft noget med fra kampen, når vi fører 2-0. Det er vores mentalitet. Vi ønsker at vinde alle kampe, og det er uanset, om det er testkampe, Superliga-kampe eller pokalkampe. Det gode er, at vi fik alle op på et solidt formniveau ved at lade dem spille, og alt i alt var jeg ikke utilfreds med det, der blev vist.

Følg Campo på Facebook

Søndagens kamp mod FC Midtjylland var, som nævnt, den sidste for Uwe Rösler og AGF, inden Superliga-sæsonen sparkes i gang.

Første AGF-kamp i den nye sæson finder sted på søndag, hvor oprykkerne fra Vejle Boldklub kommer på besøg.

Kampen fløjtes op klokken 14:00 og kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Se alle mål og highlights fra opgøret mellem AGF og FC Midtjylland i linket herunder

Mål og Highlights: AGF smed sejren i tredje halvleg, da FC Midtjylland comeback-sejrede i sidste test

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P