Premier League

Medie: Jon Dahl Tomasson overvejer Blackburn-exit

Jon Dahl Tomasson havde en glimrende sæson bag roret hos Blackburn Rovers i den seneste sæson, men det kan snart være slut

Jon Dahl Thomasson
Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Slut med Jon Dahl Tomasson og Blackburn Rovers?

Det lyder umiddelbart ikke så plausibelt, når man ser på præstationen i den seneste sæson, hvor Jon Dahl førte klubben til det bedste resultat i 10 år med en syvendeplads i The Championship.

Alligevel så kan det eftersigende være tilfældet. Det beretter The Mirror søndag aften.

Ifølge mediet skyldes det, at Jon Dahl Tomasson skulle være utilfreds med Blackburns ejere, som angiveligt har valgt at nedsætte spillerbudgettet for den kommende sæson.

Jon Dahl Tomasson udtaler, at Blackburn har mistet to fantastiske spillere i form af Ben Brereton Diaz og Bradley Dack, som tilsammen stod for 23 af Blackburns mål i den seneste sæson.

Derfor forventer Jon Dahl, at erstatningerne for de to spillere har lignende kvalitet, men det koster. Og det er ikke sikkert at ejerkredsen i klubben er villige til at spendere de penge, det kræver.

Jon Dahl Tomasson udtaler også, at han dog er glad for de tre nye spillere, der allerede er kommer til klubben, men han ved godt, hvad holdet mangler.

– Vi ved alle sammen, at vi havde en god sæson sidste sæson, og at vi har udviklet os, men vi mangler målscorere med alle de muligheder, vi får.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P