Mål og Highlights: AGF smed sejren i tredje halvleg, da FC Midtjylland comeback-sejrede i sidste test

FC Midtjylland comeback-sejrede i sidste test inden Superliga-starten, da ulvene søndag gæstede AGF på Ceres Park i Aarhus.

AGF og FC Midtjylland uafgjort træningskamp

Snart er der igen Superliga-bold på menuen.

Og to af de hold, som Superliga-seerne kan se frem til at følge i den kommende sæson, er AGF og FC Midtjylland.

Søndag eftermiddag finpudsede de to klubber de sidste ting, inden Superligaen igen løber af stablen i den kommende weekend. Det gjorde de i et indbyrdes opgør på AGF’s hjemmebane i Aarhus, Ceres Park.

Se målene fra opgøret nederst i artiklen

Her var det længe hjemmeholdet, der så ud til at trække det længste strå i en kamp, hvor der ekstraordinært blev spillet hele tre halvlege.

Og netop den ekstra tredje halvleg skulle vise sig at blive afgørende – for det positive for FC Midtjylland og for det negative for AGF.

AGF havde nemlig haft godt styr på FC Midtjylland i de første to halvlege. Efter 90 minutters spil stod der således 2-0 på måltavlen i AGF’s favør på to mål af Patrick Mortensen, som altså ser ud til at have fundet målformen frem mod Superliga-starten i næste weekend.

Følg Campo på Facebook

Men med starten af 3. halvleg var det et forvandlet FC Midtjylland-mandskab, der trådte på banen.

Først fik ulvene reduceret efter otte minutters spil, da AGF fik sendt bolden i eget net efter et indlæg fra fløjen. Blot tre minutter senere fik FCM’s dyrt indkøbte brasilianer, Marrony, sendt bolden i kassen efter et fint lob over Mikkel Andersen i AGF-buret.

Således var opgøret helt lige med en god halv time tilbage. Og ligesom det så ud til, at det hele skulle ende uden vinder, så slog FCM’s Sory Kaba til og fik sendt bolden i kassen i de døende minutter. Opgøret endte derfor med en FC Midtjylland-sejr på 3-2.

For både AGF og FC Midtjylland var søndagens opgør den sidste test, inden Superliga-sæsonen fløjtes i gang i den kommende weekend.

Her er det FC Midtjylland, der åbner Superliga-sæsonen anno 2023/24. Det sker, når ulvene tager imod oprykkerne fra Hvidovre IF hjemme på MCH Arena fredag klokken 19:00. Opgøret kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

AGF må vente til søndag, før Superligaen sparkes i gang for deres vedkommende. Her er det den anden oprykker i form af Vejle Boldklub, der kommer på besøg. Kampen fløjtes op klokken 14:00 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.