Europæisk Fodbold

Tilbage i Holland: Ajax giver ny opdatering på Van der Sars tilstand

Ajax giver lørdag en ny opdatering på Edwin Van der Sars tilstand, efter han i sidste uge blev ramt af en hjerneblødning.

Edwin Van der Sar hjerneblødning - tilbage i Holland
Foto: AFC Ajax

Den tidligere Ajax- og Manchester United-keeper, Edwin Van der Sar, blev i starten af juli måned ramt af en hjerneblødning under en ferie i Kroatien.

Her blev han hastet til et hospital, hvor han straks blev indlagt på intensivafdelingen.

Den seneste melding gik i starten af denne uge på, at Van der Sar nu ikke længere skulle være i umiddelbar livsfare. Og denne lørdag kan den hollandske storklub Ajax så dele endnu tilstandsrapport på vegne af Van der Sars kone.

klubbens hjemmeside oplyses det således, at Edwin Van der Sar nu er blevet flyttet fra hospitalet i Kroatien til et hospital hjemme i Holland.

Han er fortsat at finde på intensivafdelingen, da hans seneste tilstand endnu er uændret. Han er stabil, i en ikke-livstruende tilstand og kan kommunikere.

Det oplyses, at Edwin Van der Sar vil forblive på intensivafdelingen den næste tid, hvor han vil blive undersøgt nærmere, hvorefter der formentligt vil vente noget genoptræning.

Følg Campo på Facebook

I samme forbindelse oplyses det, at Van der Sar-familien gerne vil udtrykke sin taknemmelighed over for Universitetshospitalet i Split, hvor Van der Sar i første omgang var indlagt.

Van der Sar har siden 2016 været CEO i Ajax, men sidst i maj i år valgte han selv at sige stop i klubben, som han selv spillede for fra 1990 til 1999.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P