Premier League

Medie: United-emne sat til salg – ikke længere en del af klubbens projekt

Ifølge et italiensk medie er marokkanske Sofyan Ambrabat blevet ekskluderet fra projektet i Fiorentina og sat til salg.

Sofyan Amrabat er angiveligt ikke længere en del af projektet i Fiorentina.
Foto: Radovan Stoklasa/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Til VM-slutrunde lærte alle ham at kende.

26-årige Sofyan Amrabat har ellers gjort sin gang i Serie A hos Fiorentina siden 2020, men eventyret til VM med Marokko åbnede øjnene på fodboldverdenen for midtbanespilleren.

Siden er alverdens store klubber blevet sat i forbindelse med ham, og senest er Manchester United i det indeværende transfervindue blevet meldt interesseret i marokkaneren.

Og måske er denne sommer den helt rette at være ude efter midtbanespilleren – der meldes nemlig om slænger i valsen mellem ham og Fiorentina.

Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport har den italienske klub været så utilfreds med Amrabats opførsel på og udenfor banen, at de eftersigende afbryder samarbejdet med ham.

Det sker angiveligt under begrundelsen, at han ikke længere passer ind i projektet og bunder i en række episoder, der blandt andet inkluderer dårlig attitude under Conference League-finalen i foråret, som Fiorentina tabte til West Ham.

Journalist: United skriver med ny keeper fredag eller mandag

Derfor vil marokkaneren ifølge mediet blive sat til salg med det samme, men klubben er angiveligt ikke villige til at sælge for under 30 millioner euro – eller cirka 223 millioner kroner.

Amrabat har kontraktudløb næste sommer, så Manchester United skal gøre op med sig selv, om det haster at få Amrabat til omgående, eller om man kan vente et år og måske hente ham gratis.

Amrabat gør sin gang på den defensive midtbane og har spillet 107 kampe for Fiorentina.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P