NordicBet Ligaen

Bekræftet: AC Horsens forstærker sig med midtbanegeneral

AC Horsens-cheftræner, Joakim Persson, har hentet en af sine tidligere spillere i Sverige med sig til AC Horsens.

AC Horsens henter Albert Ejupi
Foto: AC Horsens

AC Horsens forstærker sig på midtbanen.

Det står klart lørdag, hvor klubben kan præsentere den seneste tilføjelse til truppen i form af Albert Ejupi.

Samtidig står det klart, at klubbens nye cheftræner, Joakim Persson, har kigget mod sin tidligere klub, Varbergs BoIS FC, i jagten på forstærkninger.

Albert Ejupi og Persson har nemlig tidligere arbejdet sammen gennem godt fire år i den svenske klub fra 2018 til 2022, inden det blev til et skifte til Helsingborgs IF for Ejupi.

Siden har den 30-årige Ejupi blandt andet været forbi østrigske TSV Hartberg og israelske Hapoel Hadera, som han nu skifter fra til AC Horsens.

I den officielle udmelding på AC Horsens’ hjemmeside fremgår det, at parterne er blevet enige om en aftale, der løber over de kommende tre år – frem til sommeren 2026. Og det glæder man sig over hos de gule.

– Albert Ejupi er en midtbanegeneral, der kan styre kampene, tage de fysiske dueller og blandt andet slå pasninger gennem linjerne. Han er rigtig god i hovedspillet og har en stor radius i det defensive arbejde, men han er ikke kun en 6’er, for han har mange forskellige kvaliteter, siger cheftræner Joakim Persson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hovedpersonen selv, Albert Ejupi, glæder sig ligeledes over den nye aftale. Han glæder sig over klubbens ambitioner om oprykning og håber at bidrage positivt til målsætningen.

– AC Horsens er i gang med et spændende projekt, hvor klubben med en ny træner skal rykke op i Superligaen, og det glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg kender Joakim fra tidligere, og det betyder meget for mig, for vi ved, hvad vi kan kræve af hinanden. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben, siger Albert Ejupi.

Albert Ejupi spillede i sin tid 110 kampe under Joakim Persson i Varbergs med 11 mål og seks assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P