3F Superligaen

Stor trænerrokade: FC Midtjylland siger farvel til succestræner

FC Midtjylland fortæller, at klubben har lavet en stor trænerrokade på ungdomsholdene. Det betyder blandt andet, at Kenneth Andersen stopper som U19-cheftræner.

Kenneth Andersen stopper i FC Midtjylland
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Når den kommende sæson løber af stablen, bliver det med en række ændringer på FC Midtjyllands ungdomshold.

Det står klart torsdag formiddag, hvor klubben i en officiel udmelding kan fortælle, at man har foretaget en række ændringer på cheftrænerposterne for U17- og U19-mandskaberne.

I samme forbindelse står det klart, at succestræneren, Kenneth Andersen, som senest førte klubbens U19-mandskab til guldet og også tidligere har stået i spidsen for klubbens førstehold fra oktober 2018 til august 2019, stopper i klubben.

Det sker, da man har indgået en aftale med den portugisiske samarbejdsklub CD Mafra om, at Kenneth Andersen fremover skal have en central rolle med henblik på at styrke samarbejdet mellem klubberne.

I stedet bliver det den tidligere øverst ansvarlige for klubbens U17-hold, Allan K. Jepsen, der fremover skal tage sig af U19-holdet.

– Allan har på meget kort tid integreret spillestil såvel som FCM-udtryk og -DNA på U17-holdet. Efter sommerferien ser vi frem til at følge ham på U19, og det er med stor glæde, at Allan har valgt at indtræde i den rolle fremadrettet, fortæller akademichef Flemming Broe.

Følg Campo på Facebook

Som afløser for Allan K. Jepsen på klubben U17-hold overtager en gammel kending i form af Mathias Rahbek, som hentes hjem efter et ophold i Sønderjyske.

– Vi er rigtig glade for at tilknytte Mathias i Midtjylland igen, hvor han kommer til at overtage en vigtig post i klubben. Vi kender Mathias og ved, hvad han står for, og nu kommer han tilbage med endnu mere erfaring efter at have dygtiggjort sig i Sønderjyske, siger Flemming Broe.

Mathias Rahbek har tidligere stået i spidsen for FCM U14 og U15, ligesom han også har været assistenttræner for U17-holdet. Men nu overtager han altså det øverste ansvar for klubbens U17-mandskab.

Se de 10 bedste FC Midtjylland-mål fra den forgangne sæson i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P