3F Superligaen

Slimane takker af i Brøndby med hyldest: Det vil jeg aldrig glemme!

Anis Ben Slimane takker af i Brøndby IF, og her er der nogle helt særlige ting, som han aldrig vil glemme.

Anis Ben Slimane takker af i Brøndby IF
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Anis Ben Slimane kan nu kalde sig Premier League-spiller.

Det står klart torsdag eftermiddag, hvor det er blevet officielt, at Slimane fremover skal trække den rød-hvid-stribede Sheffield United-trøje over hovedet, fremfor den vanlige gule Brøndby-trøje.

Og det er da også en ambivalent følelse for den 22-årige midtbanespiller, som har nydt sin tid på Vestegnen i fulde drag. Det fortæller han i et interview på Brøndbys hjemmeside.

Her sender han sin dybtfølte tak til klubbens fans, som har været et af højdepunkterne ved tiden i klubben – ligesom også mesterskabet i 2021 fylder en del.

– Jeg er utrolig stolt over at have repræsenteret Brøndby IF og båret logoet på trøjen, og selvfølgelig står mesterskabet tilbage i 2021 som det absolutte højdepunkt i min tid i klubben. Det gør mig virkelig stolt at have været en del af holdet, der bragte mesterskabet hjem til Vestegnen, men at få muligheden for at skifte til Sheffield United og prøve kræfter med Premier League, ja, det er en drengedrøm, der går i opfyldelse.

– Jeg vil gerne takke alle i Brøndby IF for den støtte og opbakning, de har givet mig igennem årene, og ikke mindst tak til fansene. Det har altid været en kæmpe ære at spille for jer, og det vil jeg aldrig glemme, lyder takken fra Slimane i afskeden med klubben.

Følg Campo på Facebook

I samme forbindelse har Brøndby IF lagt en video op på klubbens Twitter, der viser nogle af højdepunkterne fra Slimanes tid i Brøndby-trøjen.

I alt opnåede Slimane 121 førsteholdskampe for Brøndby IF, hvor han blandt andet stod bag ni mål og tolv assists.

Anis Ben Slimane er nu tilknyttet Sheffield United på en kontrakt, der strækker sig over de kommende tre sæsoner – frem til sommeren 2026. Prisen på Anis Ben Slimane skulle ifølge B.T. lyde på omkring 20 millioner kroner og samtidig indeholde en god videresalgsklausul.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P