Premier League

Officielt: Sheffield United henter Slimane

Anis Ben Slimane er nu fortid i Superligaen og Brøndby IF, som han skifter ud med Premier League-klubben Sheffield United.

Sheffield United henter Anis Ben Slimane
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Anis Ben Slimane er fortid i Brøndby IF.

Det står klart torsdag eftermiddag, hvor Premier League-klubben Sheffield United har offentliggjort, at man har hentet den nu tidligere Brøndby-spiller til klubben.

Her fremgår det, at Slimane og Sheffield United er blevet enige om en aftale, der strækker sig over de næste tre år – frem til sommeren 2026.

Til Sheffield Uniteds hjemmeside fortæller 22-årige Anis Ben Slimane, at han glæder sig over skiftet til Premier League-oprykkerne.

– Jeg havde en rigtig god snak med klubben og manageren, og jeg følte, at de havde den rigtige plan for mig. Manageren var virkelig ærlig, og jeg er begejstret for at være her og ser frem til Premier League.

– Det er en stor mulighed og en stor udfordring, og jeg kommer ikke hertil for at holde ferie. Jeg har været igennem meget i min karriere indtil videre, selvom jeg kun er 22 år, men jeg har stadig meget at lære, og jeg ser frem til at lære hver dag, siger Slimane.

Medie: Danskerklub i England har budt på Mads Hermansen – sådan lyder buddet

Anis Ben Slimane skiftede til Brøndby fra AB tilbage i sommeren 2019, hvor han i første omgang trådte ind på klubbens U19-hold.

Siden blev til en forfremmelse til klubbens førstehold, hvor Slimane i alt står noteret for 121 kampe i Brøndby-trøjen med ni mål og tolv assists til følge.

Slimane har ligeledes gjort et flot indtog på det tunesiske fodboldlandshold, hvor han har spillet 29 landskampe med fire mål til følge. Han var blandt andet med, da Tunesien spillede 0-0 mod Danmark ved VM-slutrunden i Qatar.

Husker du Anis Ben Slimanes peptalk i omklædningsrummet før kampen mellem FCK og Brøndby? – Gense den herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P