Premier League

Officielt: Everton henter Ashley Young

Torsdag eftermiddag præsenterer Premier League-klubben Everton den seneste tilføjelse til klubben i form af 38-årige Ashley Young.

Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Ashley Young er ny Everton-spiller.

Det står klart torsdag, hvor klubben har offentliggjort transferen på sin hjemmeside.

Her oplyses det, at man har indgået en kort aftale, der gælder for den kommende sæson – frem til sommeren 2024.

Ashley Young har de seneste to sæsoner tørnet ud for Premier League-klubben Aston Villa. I slutningen af denne sæson udløb Youngs kontrakt, og derfor har den 38-årige englænder været på udkig efter en ny klub.

Valget faldt på Everton, og det glæder den rutinerede Young sig over.

– Jeg er glad for at være ny Everton-spiller og for at være kommet til så stor en klub. Jeg kan ikke vente med at træde ud på Goodison Park, når sæsonen går i gang. Det bliver en utrolig oplevelse.

– Manageren (Sean Dyche, red.) har været en vigtig del i forhold til, at jeg har valgt Everton. Jeg kender ham og ved, hvordan hans passion er, og hvilke kompetencer han søger. Hans ærlighed, vilje til at arbejde hårdt og hans sult efter spillet er uden sidestykke. Og så er Everton jo en storklub med en kæmpe fanskare, som er blandt de bedste. Jeg ser det her som en fantastisk mulighed for mig, fortæller Ashley Young.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ashley Young står i alt noteret for 247 kampe i Aston Villa, som han har repræsenteret over to omgange. Her har han scoret 38 mål og assisteret 60 gange.

I alt står Ashley Young noteret for 422 kampe i Premier League med 48 mål og 86 assists til følge. Han har desuden spillet 39 landskampe for det engelske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P