Premier League

Medie: Danskerklub i England har budt på Mads Hermansen – sådan lyder buddet

Brøndby IF og Mads Hermansen er i dialog med en engelsk danskerklub om et muligt skifte. Læs mere om detaljerne her.

Leicester køber Mads Hermansen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et skifte ser ud til at lure lige om hjørnet.

Brøndby IF’s sidsteskanse, Mads Hermansen, har været genstand for en række transferspekulationer i den seneste tid. Og meget tyder da også på et snarligt skifte.

I tirsdags meldte Brøndby IF selv ud, at Mads Hermansen til trods for, at han er rejst med Brøndby-truppen til Wales på træningslejr, ikke ville være med i klubbens træningskamp samme dag. Det skyldtes, at klubben er i dialog med en konkret klub om en eventuel transfer.

Historien meldte dog intet om, hvilken klub der skulle være tale om. Men disse oplysninger mener B.T. nu at være kommet i besiddelse af.

Således beretter mediet torsdag formiddag, at klubben som har afgivet bud og skulle være i dialog med Brøndby om et muligt Hermansen-skifte er Premier League-nedrykkerne fra Leicester.

Samtidig fremgår det, at buddet eftersigende skulle lyde på syv millioner euro – svarende til i omegnen af 52 millioner danske kroner.

Det oplyses, at parterne fortsat skulle være i dialog, og der derfor fortsat ikke er afklaring på, om skiftet bliver en realitet. Arbejdet fortsætter dog i den kommende tid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ender det med et Leicester-skifte for Mads Hermansen tilslutter han sig en række danskere i Leicester.

Klubben har således både Victor Kristiansen, Jannik Vestergaard og ikke mindst målmand Daniel Iversen på kontrakt, som Mads Hermansen altså vil være i direkte duel med om pladsen i buret.

Se nogle af Mads Hermansens bedste redninger fra forrige sæson i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P