Premier League

Dele Alli fortæller om traumatisk opvækst: Blev misbrugt som seksårig

Dele Alli har haft en hård barndom, hvor misbrug, stoffer og meget mere har været med til at forme den person, verden kender i dag.

Dele Alli blev misbrugt som seksårig
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

Dele Alli har været på afvænning for misbrug af sovepiller.

Det fortæller han i et længere interview med The Overlap, som har set dagens lys torsdag.

I samme forbindelse fortæller Dele Alli, at det blandt andet skyldes udfordringer med at sove grundet den intensitet og adrenalin, der følger med dét at være professionel fodboldspiller. Men også grundet personlige traumer, der rækker helt tilbage til barndommen, hvor Dele Alli har haft en rigtig hård opvækst, som nok de færreste kan se sig selv i.

En opvækst der blandt andet indeholder misbrug, salg af stoffer og meget, meget mere, som alt sammen har stor betydning og indflydelse på den person, som Dele Alli er i dag.

– Da jeg var seks år gammel blev jeg misbrugt af min mors ven, der var i huset meget, da jeg var lille, for min mor var alkoholiker, fortæller Dele Alli til The Overlap, hvorefter han tager en pause for at holde tårerne tilbage:

– Så blev jeg sendt til Afrika for at blive disciplineret, og så blev jeg sendt tilbage. Jeg begyndte at ryge som syvårig, og som otteårig begyndte jeg at sælge stoffer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– En person sagde til mig, at de aldrig ville stoppe en lille dreng på en cykel. Så jeg cyklede rundt med en rygsæk med min fodbold i og med stoffer under bolden. Da jeg var 11 blev jeg hængt ud fra en bro af en person i nabolaget. Alt sådan noget har været en del af mit liv:

– Som 12-årig blev jeg så bortadopteret. Og det var heldigvis en fantastisk familie, jeg kom til. Det var nogle fantastiske personer, der har hjulpet mig en hel masse. Det var svært for mig at åbne op for dem, for jeg var bange for, at de ville skille sig af med mig igen, fortæller Dele Alli.

Dele Alli var i den seneste sæson udlejet til tyrkiske Besiktas, hvor han ikke formåede at høste den store succes. Han er for nuværende tilknyttet Premier League-klubben Everton, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2024.

Se dele af interviewet i videoen herunder

Dele Alli åbner op: Har været på afvænning for misbrug

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P