Premier League

Dele Alli åbner op: Har været på afvænning for misbrug

I et stort interview fortæller Dele Alli om sine problemer med misbrug af sovepiller, som har gjort, at han nu har måttet en tur på afvænning.

Dele Alli afvænning sovepiller.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Han brød lydmuren i Tottenham for en håndfuld år tilbage.

Men mod slutningen af sin Tottenham-karriere, som endte i 2022, begyndte det for alvor at gå galt for Dele Alli.

Rent fodboldmæssigt har de seneste par år, hvor Everton- og Besiktas-logoet har prydet Dele Allis bryst, været en stor nedtur for Dele Alli. Og det samme gælder for så vidt også i livet ved siden af fodbolden. Det afslører Dele Alli nu i et stort og opsigtsvækkende interview med The Overlap.

Her fortæller Dele Alli, at han har brugt den seneste tid på et afvænningscenter, hvor han har forsøgt at komme sin afhængighed for sovepiller til livs.

– Det (brugen af sovepiller, red.) har stået på i lang tid, uden jeg rigtig lagde mærke til det. Jeg gjorde ting for at bedøve mine følelser, men jeg vidste ikke, at det var derfor, jeg gjorde det. Jeg drak og gjorde ting, som mennesker gør, men hvis man misbruger det, og ikke gør det for nydelsen, men fordi at man flygter fra noget, så tager man skade af det.

– Sådan startede det, og så endte jeg med at blive afhængig af sovepiller, og det er et problem, som jeg ikke er den eneste der har. Der er flere i fodbold, der lider af det, end man lige tror, fortæller Dele Alli.

Dele Alli sammen med sin tidligere holdkammerat i Tottenham Hotspur, Son Heung-Min. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

– Det er svært for mig at snakke om, men da jeg kom tilbage fra Tyrkiet, fandt jeg ud af, at jeg skulle opereres. Samtidig vidste jeg, at jeg var et dårligt sted mentalt. Derfor besluttede jeg mig for at tage på et afvænningscenter, der kunne hjælpe med mine mentale problemer og traumer. Det var på tide for mig at få hjælp.

– Man kan ikke blive tvunget til at tage på afvænning, det er noget, man selv skal beslutte sig for, hvis det skal virke. Jeg var fanget i en dårlig cyklus, og jeg var afhængig af ting, som ikke gjorde noget godt for mig. Så jeg tog på afvænning og var der i seks uger, og det var et fantastisk sted, hvor de virkelig var støttende, så jeg er meget taknemmelig, fortæller Dele Alli.

Dele Alli fortæller, at det er tre uger siden, at han kom ud af afvænningsopholdet i USA. Samtidig påpeger han, at han aldrig har haft det så godt, som han har det i dag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P