International Fodbold

Danskerne i MLS: Pukki gjorde det onde ved Sviatchenko og co.

Tre danskere var natten til torsdag i aktion i MLS, og her fik Erik Sviatchenko og Houston Dynamo ørerne i maskinen mod Teemu Pukki og Minnesota.

Danskerne i MLS
Foto: Maria Lysaker/Reuters/Ritzau Scanpix

Natten til torsdag var flere danskere i aktion i den bedste amerikanske fodboldrække, MLS.

Én af dem var Erik Sviatchenko, som sammen med Houston Dynamo stod over for Minnesota, der blandt andet havde den tidligere Brøndby IF- og Norwich-spiller, Teemu Pukki, i startopstillingen.

Og netop Teemu Pukki skulle spille en rolle i, at det blev en knap så god dag på kontoret for Erik Sviatchenko og co.

Minnesota sejrede nemlig sikkert i opgøret med 3-0. En sejr der blev grundlagt på to tidlige scoringer af Bongokuhle Hlongwane og Teemu Pukki, mens Ismael Tajouri lukkede og slukkede i kampens slutminutter.

Det var Houston Dynamos tredje nederlag i de seneste fire spillerunder, hvilket betyder at klubben så småt er ved at blive hægtet af i toppen af ligaen, hvor Sviatchenko og co. i skrivende stund indtager en 8. plads.

Andetsteds var også de to tidligere Brøndby IF-spillere, Mikael Uhre og Andreas Maxsø, i kamp. Mikael Uhre startede på bænken for Philadelphia Union, som i et topopgør mod Nashville SC sejrede med 2-0 på to straffespark af Daniel Gazdag, hvilket rækker til en øjeblikkelig fjerdeplads i MLS.

Mikael Uhre var på banen i den sidste halve time af opgøret.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Andreas Maxsø og Colorado Rapids har hele sæsonen været en del af bundkampen i MLS, hvor klubben før opgøret mod Portland Timbers natten til torsdag indtog sidstepladsen i ligaen.

Det er også tilfældet efter opgøret, som dog endte i en pointdeling ved resultatet 0-0. Andreas Maxsø startede på banen og fik alle 90 minutter plus det løse.

Colorado Rapids indtager en sidsteplads i MLS, hvor klubben har hentet 18 point i 22 kampe. De nærmeste klubber i tabellen er Los Angeles Galaxy og Portland Timbers, som har hentet henholdsvis 22 og 23 point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P