NordicBet Ligaen

Bekræftet: AaB forlænger aftalen med storsponsor

AaB spiller også fremover sine hjemmekampe på Aalborg Portland Park, da parterne har valgt at forlænge samarbejdet.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB og Aalborg Portland forlænger samarbejdet.

Sådan lyder meldingen torsdag formiddag fra AaB, som kan fortælle, at man succesfuldt har forlænget samarbejdet med Aalborg Portland frem til sommeren 2026.

Det betyder, at klubbens stadion altså fortsat ved gå under navnet Aalborg Portland Park tre år frem i tiden – ligesom det i øvrigt har gjort siden 2017.

Og det glæder man sig over i det nordjyske. Det fortæller klubbens midlertidige administrerende direktør, Jesper Dalum, på AaB’s hjemmeside.

– Vi er utrolig glade for den opbakning, Aalborg Portland viser ved at forlænge samarbejdet med yderligere tre år. Siden Aalborg Portland tegnede stadionsponsoratet i 2017, har vi haft et stort fokus på at løfte stadionoplevelsen, og det kulminerede for alvor med den enorme opbakning, vi oplevede i sidste sæson fra vores fans med rekordmange sæsonkortholdere og bedste tilskuersnit siden The Double-sæsonen i 2014, siger Jesper Dalum, mens salgschef Morten Brinkmann supplerer:

– Som vores fans synger, går man i fabrikkernes skygge, når man går mod AaB’s kampe på Aalborg Portland Park, og både AaB og Aalborg Portland har dybe og traditionsrige rødder i Aalborg og Nordjylland. Derfor glæder det os, at Aalborg Portland fortsat vil være med på holdet og danne rammen om AaB’s hjemmekampe de kommende tre sæsoner, siger Morten Brinkmann.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 29. juli indtager AaB-spillerne igen Aalborg Portland Park, når klubben spiller første hjemmekamp i NordicBet Ligaen mod AC Horsens.

I den forbindelse fejres den forlængede samarbejdsaftale mellem AaB og Aalborg Portland, som i samarbejde med Det Nordjyske Mediehus og Arbejdernes Landsbank invitere alle AaB-fans gratis til sæsonens første hjemmekamp for at give det nordjyske mandskab en god start på tilværelsen i landets næstbedste række.

Se en række af AaB-spillernes reaktioner, da det stod klart, at klubben skal spille NordicBet Liga-fodbold i den kommende sæson i videoerne herunder

AaB forlænger med ung forsvarsspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P