3F Superligaen

AGF-profil åbner for exit: Klubben har ikke tilbudt mig en ny kontrakt

Med ét år tilbage af kontrakten, som endnu ikke er forlænget, åbner AGF-profilen nu for et muligt exit i klubben i fremtiden.

Nicolai Poulsen åbner for AGF-exit
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ét år.

Det er, hvad der resterer af Nicolai Poulsens kontrakt i AGF. Og den profilerede AGF-midtbanespiller har endnu ikke hørt noget fra klubben i forhold til at forlænge samarbejdet.

Derfor åbner han også op for et muligt AGF-exit i fremtiden. Det sker i et længere interview med B.T..

Her fortæller han, at han har været glad for og stolt af at kunne kalde sig AGF-spiller i de seneste fire år, men at man som fodboldspiller bliver nødt til at tænke på sig selv og forholde sig til mulige scenarier i fremtiden.

– Hvis AGF kommer og siger til mig, at de synes, at jeg har gjort mig fortjent til at komme ud og prøve mig af nu, så føler jeg også, at det er den rigtige løsning, hvis det er det, de vil, og der er en mulighed for mig, som jeg også tror på, er det bedste sted for mig, min familie og min udvikling.

– Jeg har været glad og stolt over at være i AGF, og jeg synes, at der skal findes en god løsning for alle parter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I interviewet forholder Nicolai Poulsen sig til sin karriere i AGF, som han har været rigtig glad for.

Derfor håber han også på en snarlig afklaring fra AGF’s side i forhold til, hvad de forestiller sig, at fremtiden bringer for både klubben og for ham personligt. Og så må det være op til klubben, om man ønsker at fortsætte samarbejdet, eller om der skal kigges efter andre løsninger.

Han slår dog fast, at når fodboldverdenen er indrettet, som den nu engang er, så bliver han nødt til i højere og højere grad at lytte til tilbud fra andre klubber, hvis ikke han hører nærmere fra AGF.

29-årige Nicolai Poulsen er fortsat på kontrakt i AGF frem til sommeren 2024. Han står foreløbigt noteret for 128 kampe i AGF-trøjen med et enkelt mål og fem assists til følge.

Se de 10 bedste AGF-mål fra den forgangne sæson i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P