NordicBet Ligaen

Overraskelse i Sønderjyske: Ingen bud på topscorer og årets profil

Selvom de selvsagt er glade for at have ham i klubben, så vækker det overraskelse i Sønderjyske, at de ikke har fået nogen konkrete bud på ligatopscoreren.

Sønderjyske sportsdirektør, Esben Hansen, er overrasket over, at der ikke er nogen konkrete bud på topscorer og ligaprofil Emil Frederiksen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han blev topscorer i NordicBet Ligaen med 16 mål, og kort før sidste runde blev han kåret til årets profil.

Der ville ikke være noget at sige til, hvis Emil Frederiksen allerede var på vej mod en større adresse, men det kan ikke ligefrem siges at være tilfældet – tværtimod.

I Sønderjyske har de nemlig ikke modtaget så meget som ét eneste bud på offensivspilleren, og det overrasker i Haderslev-klubben.

– Han har haft en fremragende sæson i NordicBet Ligaen, hvor han både blev topscorer og rækkens profil, og det er jo noget, der burde generere noget interesse, men lige nu er der ingen konkrete bud på Emil Frederiksen, siger sportsdirektør Esben Hansen til campo.dk.

22-årige Frederiksen spillede 29 af Sønderjyskes 32 NordicBet Liga-kampe i den forgangne sæson, og selvom han med bare et par undtagelser blev brugt som højre wing og ikke decideret angriber, så tog han sig altså af topscorertitlen.

Derfor overrasker den manglende interesse også hos Esben Hansen.

– Jeg havde forventet noget mere interesse omkring ham, end der har været. Den forventning jeg havde på vej ind i transfervinduet, har ikke været rigtig. Jeg er meget overrasket over, at der ikke er sket noget overhovedet, lyder det fra Esben Hansen.

Sønderjyske henter angriber i Lyngby

Selvom den manglende interesse er overraskende, så er der ikke noget i vejen for, at de beholder det tidligere Heerenveen-talent i Sønderjyske, der dog ikke for alt i verden vil sælge sin profil.

– Overhovedet ikke, for vi har kontrakt med Emil to år mere, den lavede vi sidste sommer, og det var jo med en oprykning for øje, og hvis Emil er her, så vil han hjælpe os med det.

– Så længe Emil er her, er vi rigtig glade for ham, for han gør vores fodboldhold bedre. Han er bare en god dreng, som det seneste år har udviklet sig til at blive den profil, han er nu, for det var han ikke for et år siden, lyder det fra Esben Hansen.

Emil Frederiksen er søn af den tidligere superligatopscorer, Søren Frederiksen, der fra 1993 til 2005 spillede for Silkeborg, Viborg og AaB.

Herunder kan du gense, da Emil Frederiksen og Emil Holm elegant kombinerede sig frem til en scoring i pokalkvartfinalen mod Fremad Amager i marts 2021:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P