LaLiga

Officielt: Barcelona køber Vitor Roque – skifter først næste sæson

Catalanerne henter en ny offensiv brasilianer til klubben.

Rodolfo Buhrer/Reuters/Ritzau Scanpix

Vitor Roque trækker blaugrana-farverne over hovedet til sæsonen 2024/25.

FC Barcelona har officielt meldt ud, at de henter den talentfulde brasilianer i Club Athletico Paranaense næste sommer. Kontrakten løber indtil sommeren 2031.

Den catalanske storklub meddeler samtidig, at kontrakten indeholder en frikøbsklausul på hele 500 millioner euro svarende til omkring 3,7 milliarder kroner.

Den 18-årige spidsangriber har længe været rygtet til Catalonien, hvor det spanske medie SPORT beskrev ham som ‘den næste Luis Suarez’. Der er dermed store støvler at udfylde for den unge offensiv.

Vitor har på trods af sin unge alder formået at få nettet bag målmanden til at blafre 22 gange i 66 kampe for Club Athletico Paranaense.

Ifølge transferguru Fabrizio Romano lyder prisen på den unge brasilianer på knap 225 millioner kroner og inkluderer op til flere bonusklausuler. Du kan se mere herunder.

Her skulle der være en speciel Ballon d’Or-klausul, hvor Barcelona skal slippe 5 millioner euro – omkring 37 millioner kroner, hvis angriberen skulle komme i top 3 i den prestigefyldte kåring.

Der er store forventninger til Vitor Roque, der sammenlignes med Luis Suaréz. Se nogle af uruguayanerens højdepunkter herunder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P