Premier League

Medie: United sætter højt prisskilt på Maguire – kan stå i vejen for en transfer

Manchester United har angiveligt valgt at sætte et stort prisskilt på Harry Maguire, hvilket potentielt kan føre til manglende interesse fra andre klubber.

Harry Maguire pris
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

50 millioner pund eller omkring 435 millioner danske kroner.

Det er angiveligt, hvad startprisen for Manchester Uniteds Harry Maguire lyder på, hvis klubber rundt om i verden skulle være interesserede i at hente den 30-årige stopper.

Det erfarer lokalmediet Manchester Evening News.

Ser man på, hvad Harry Maguire kostede for Manchester United i sin tid, da klubben i 2019 hentede den daværende Leicester-stopper til klubben, så er der dog stadig tale om et stort tab.

Maguire blev således hentet til United for den nette sum af 700-750 millioner kroner, hvilket gjorde ham til den dyreste forsvarsspiller i historien.

Vurderingen lyder dog, at et prisskilt på 435 millioner kroner for Maguire, der kun spillede 16 kampe for United i den forgangne Premier League-sæson, er så stort, at det formentligt vil skræmme potentielle bejlere væk fra et køb.

Medie: United vil sælge disse fire spillere i transfervinduet – og hente to nye

Men selvom det længe har været på tale, at Maguire snart kunne være fortid i Manchester United, så kan der være mening med prissætningen, beretter Manchester Evening News.

Mediet mener nemlig at vide, at klubben for øjeblikket ikke har et ønske om at sende Maguire videre – medmindre den ønskede pris altså mødes.

Det skulle blandt andet at være på grund af klubbens ønske om at forstærke sig med en ny målmand og en ny angriber denne sommer, hvor det altså ventes, at man skal bruge en betragtelig sum.

Og netop heri ligger problematikken. For hvis Harry Maguire sendes videre, så vil United ligeledes være nødsaget til at hente en erstatning ind til defensiven. Og får man kun småpenge for Maguire, så er der eftersigende ikke meget at gøre med på transfermarkedet, hvis man vil hente en spiller af høj kaliber. Netop derfor skal der altså efter alt at dømme penge i kassen ved et potentielt salg af Maguire.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Harry Maguire har siden sommeren 2019 tørnet ud for Manchester United, som han skiftede til fra Leicester. I alt står han noteret for 175 kampe i Manchester United-trøjen med syv mål og fem assists til følge.

Maguire er i skrivende stund fortsat på kontrakt i den engelske storklub frem til sommeren 2025.

Harry Maguire har længe været et diskussionsemne i Manchester United, hvor der til tider har været en rigtig hård tone rettet mod ham. Hør mere om dette herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P