LaLiga

FC Barcelona giver stopper fripas: Dropper træningen og afsøger muligt skifte

FC Barcelona har givet Clément Lenglet fri, så han kan afsøge et muligt klubskifte denne sommer, da klubben satser på en snarlig transfer.

Clément Lenglet afsøger skifte
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han skal væk.

Sådan lyder planen for FC Barcelona denne sommer, når snakken falder på Clément Lenglet.

Og derfor har klubben nu også ifølge Fabrizio Romano annonceret, at Lenglet ikke er startet op med træningen frem mod sæsonstart sammen med resten af klubbens spillere.

Klubben har i stedet givet Clément Lenglet fripas til at blive hjemme og afsøge sine muligheder andetsteds frem til den 18. juli.

Planen er at Lenglet skal forlade den spanske storklub, og der skulle da også være interesse i udlandet. Blandt andet skulle Tottenham afsøge muligheden for at hente Lenglet, som netop var på leje i Tottenham i hele den forgangne sæson.

Men ifølge det spanske medie SPORT, så har parterne svært ved at nå til enighed. FC Barcelona skulle angiveligt kræve 15 millioner euro for Lenglet – svarende til i omegnen af 112 millioner kroner.

Tottenham menes omvendt kun at ville betale 10 millioner euro. Det skyldes angiveligt, at Lenglet skal have dækket dele af sin kontrakt hos FC Barcelona, som i skrivende stund løber frem til sommeren 2026, hvorfor Tottenham vil have betragtelige udgifter den vej igennem.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Clément Lenglet står i alt noteret for 160 kampe i FC Barcelona-trøjen med syv mål og tre assists til følge.

I Tottenham spillede Lenglet i den seneste sæson 35 kampe med et enkelt mål og to assist til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P